Dansk værktøj til forenkling og modularisering går internationalt

Center for Simplimize på Teknologisk Institut ser ud over Danmarks grænser og udkommer med sit første engelsksprogede webinar – nu skal udlandet også have glæde af Simplimize-metoden.

Center for Simplimize har hver måned siden august 2016 afholdt et gratis webinar på dansk. I samarbejde med den europæiske platform Watify, der formidler innovationsmuligheder for europæiske fremstillingsvirksomheder, er turen nu kommet til udlandet.

Onsdag d. 28. februar har Center for Simplimize nemlig verdenspremiere på et gratis, engelsksproget webinar: ”All optimization begins with simplification”. Interesserede kan tilmelde sig her.

På webinaret bliver deltagerne introduceret til Simplimize – en operationel metode til forenkling og modularisering af produktions- og fremstillingsvirksomheders produktprogrammer. For første gang vil projektleder Lars Frello her gennemgå metodens 6 gratis online værktøjer på engelsk.

– Arbejder man i en international virksomhed er det engelske webinar derfor en unik mulighed for også at introducere kolleger udenfor Danmark til Simplimize, fastslår Lars Frello, projektleder ved Center for Simplimize på Teknologisk Institut.

Kortere leveringstid og bedre tid til produktudvikling

Over 50 virksomheder har allerede prøvet Simplimize, og de har oplevet øget lønsomhed, kortere leveringstid og bedre tid til produktudvikling og innovation.

– Simplimize er skabt ud fra erkendelsen af, at produktiviteten ikke kun optimeres ved at justere på din virksomheds processer, men i langt højere grad på dine produkter og serviceydelser, fortæller Lars Frello.

Én af de virksomheder, der har taget Simplimize-metoden til sig, er TRESU, der producerer kundetilpassede flexo-trykmaskiner til den grafiske industri.

– Vi har i den grad fået øjnene op for den kompleksitet, der er i vores virksomhed, og ikke mindst hvordan vi kan nedbringe den med Simplimize. Vi satser massivt på innovation og udvikling, og vi arbejder konstant på at gøre vores produkter bedre og mere enkle. Derfor er Simplimize især interessant for os, fortæller Christian Fogh-Hansen, R&D direktør hos TRESU.

Du kan finde flere eksempler på hvordan Simplimize er blevet brugt her

Om Center for Simplimize

Center for Simplimize på Teknologisk Institut samler viden, uddannelse og værktøjer inden for forenkling af virksomheders produktprogrammer under samme tag og fungerer som centralt samlingssted for virksomheder, organisationer og konsulenter, der arbejder med forenkling, produktkonfigurering og modulbaseret produktion.