Danmark som førende testland – hvordan?

Når virksomheder udvikler nye miljøteknologier, materialer, robotter eller fødevarer, har de behov for at teste løsningerne på avancerede anlæg. Hvordan bliver Danmark et førende testland? Det sætter konference, som DI, IDA og GTS-foreningen står bag, til debat. 

Landende rundt om os investerer massivt i test- og demonstrationsfaciliteter. Sverige har lanceret Testbed Sweden, og Tyskland har etableret en lang række industri 4.0 testcentre.

Udlandet har høj fart på – kan Danmark følge med og hvordan?

Det sætter DI, IDA og GTS-foreningen til debat ved en konference torsdag den 10. januar 2019 kl. 9.00 – 12.00. Konferencen finder sted i Industriens Hus i København.

Mød internationale oplægsholdere

Til arrangementet kan du bl.a. møde Erik Arnold, co-founder og formand for Technopolis Group, der vil fortælle om internationale trends og nationale strategier på området.

Svenske Vinnova og Invest in Denmark drøfter betydningen af testfaciliteter for at tiltrække virksomheder og kloge hoveder.

Du kan også høre nyt om Tysklands markante udbygning af testfaciliteter.

Samtidig vil virksomheder, forskningsinstitutioner og ledende embedsmænd give deres bud på, hvad Danmark skal gøre fremadrettet.

Hent programmet her

Læs mere i denne invitation (pdf)

Eller tilmeld dig allerede nu her