Cordon Rouge prisen går til medarbejder fra AgroTech

Per Mandrup, fra GTS-instituttet AgroTech, har netop modtaget den fornemme hædersbevisning Cordon Rouge, som kan uddeles hvert andet år. Uddelingen fandt sted ved sammenslutningen af Nordiske Køkkenchefers kongres i Göteborg.

Per Mandrup modtog prisen for gennem flere år at have bidraget til udviklingen af gastronomien i alle nordiske lande, hvor han har været med til at gøre nordisk gastronomi synlig. Det er sket bl.a. gennem arrangementer som ”Smag på kunsten”, hans store indsats som leder af det danske kokkelandshold, og senest etablering af samarbejde mellem AgroTech, Måltidets hus og Gastronomisk Institut i Stavanger. I konkurrencesammenhænge har Per gjort sig bemærket gennem 24 år som dommer i internationale kokkekonkurrencer og for sine 8 år som leder af kokkelandsholdet, som han førte til adskillige triumfer.

”Jeg er meget beæret over denne hæder, og jeg må indrømme, at jeg ikke havde set det komme. Jeg har arbejdet med gastronomi i mange år, og Cordon Rouge har for mig altid stået som den ypperste udmærkelse, derfor er jeg overrasket og faktisk også rørt”, udtaler Per Mandrup.

Læs mere på AgroTechs hjemmeside.