Bliv klar til den bæredygtige emballageomstilling

Er du interesseret i fremtidens emballager og vil du have den nyeste viden om hvad der rører sig inden for bæredygtig emballagedesign? Så kom forbi Teknologisk Institut til Open lab den 19. juni.

Den globale bæredygtige omstilling er i hastig udvikling og hos forbrugere og producenter er der en øget bevidsthed om, at både fødevarer og emballage skal være produceret af bæredygtige råvarer. Dette sætter nye krav til materialevalg, kombination af materialer, typen af tilsætningsstoffer og emballagedesignet.

På Teknologisk Institut, Plast og Emballage har man erfaring med at producere små serier af nye materialer og emballageemner i sine pilotproduktionsfaciliteter. Den 19. juni holder afdelingen derfor Open lab, hvor man vil fremvise udstyr til pilotproduktion og sætte fokus på de væsentligste drivere for den bæredygtige omstilling, herunder:

  • Det nye mindset om bæredygtig udvikling
  • Hvad er op og ned omkring bioplast?
  • Hvordan kan papir erstatte plast?
  • Guide til bæredygtigt design
  • Bæredygtig convenience

Program

15:00- 15:30 Velkomst og indlæg om den bæredygtige emballageomstilling

15:30-17:30 Open lab med visning af udstyr og emballageprøver

Tid og sted: 19. juni 2018, Gregersensvej bygning 6, Taastrup

Det er gratis at deltage, men du bedes tilmelde dig her

Tal med en ekspert

Har du en særlig problemstilling eller overvejer du at afprøve et nyt emballagedesign? Så har du mulighed for at tale personligt med en af vores eksperter, hvis du bestiller tid i tidsrummet 15:30-17:00. Det kræver derved både en tilmelding til arrangementet samt en tilmelding til at tale med en ekspert. Notér venligst hvilket område, som du ønsker at tale om, og send en e-mail til plastemb@teknologisk.dk.

Foto: Teknologisk Institut