
Torsdag d. 21. januar offentliggør Teknologisk Institut og Fødevarestyrelsen resultaterne for en ny undersøgelse, der stiller skarpt på sundere fødevarer.
Sundere fødevarer med lavere indhold af sukker, fedt og salt skal være det lette valg for forbrugerne. Den danske ingrediensindustri tilbyder en række løsninger, men det kan være komplekst for en fødevarevirksomhed at navigere iblandt dem.
Derfor er mulighederne nu blevet kortlagt i et samarbejde mellem Fødevarestyrelsen og Teknologisk Institut. Samtidigt er forbrugernes holdning til ingredienser blevet undersøgt i en stor forbrugerundersøgelse. Resultaterne præsenteres på dette webinar.
Ved deltagelse opnås adgang til nye forbrugerindsigter samt viden om, hvilke ingredienser der findes på markedet til produktion af sundere fødevarer med lavere sukker, fedt og salt. Sidder du med ansvaret for produktudvikling, marketing etc. i en fødevarevirksomhed eller ingrediensvirksomhed, er dette webinar relevant for dig.
Info
Tidspunkt: torsdag d. 21. januar, Kl. 12:00 – 15:30
Sted: online
Pris: det er gratis at deltage i arrangementet
Du kan se programmet og tilmelde dig webinaret her
Læs mere om den nye undersøgelse her
Foto: Teknologisk Instiutut