Indlæser Begivenheder

« All Events

Webinar: Design af IoT-produkter

juni 17 @ 9:00 - 10:00

- Gratis

Torsdag d. 17. juni inviterer FORCE Technology til webinar, hvor du kan høre om hvordan din virksomhed bedst muligt implementerer eller udvikler IoT-understøttede løsninger.

Har I besluttet jer for at implementere IoT, eller vil I udvikle IoT-understøttede løsninger/produkter? På dette webinar, vil der gennem casestudier blive vist, hvordan FORCE Technology kan understøtte jeres digitale forretningsmuligheder.

Et IoT-produkt indeholder en række komponenter, lige fra mekaniske dele, elektroniske komponenter, netværk, software mv. For at kunne udvikle IoT-understøttede produkter succesfuldt, er en forståelse af det samlede IoT-økosystem en nødvendighed, så det færdige produkt er stabilt, skalerbart og profitalt.

Webinaret er opbygget om DIPS-metoden (Demands, Ideas, Prototype, Specification), som er FORCE Technologys unikke og velaf­prøvede tilgang til at skabe innovation i IoT-produkter. Webinaret vil gennemgå metodens individuelle byggeblokke og fokusere på at udvikle din forståelse af IoT-økosystemet.

Årsagen til udfordringerne skyldes sjældent teknologien

Erfaringerne viser desværre at mange IoT-tiltag ikke indfrier forventningerne når de implementeres. Pga. forkerte teknologivalg, ender produkterne med at blive ustabile, ligesom de kan være vanskelige at skalere til masseproduktion eller til faktisk brug hos kunderne. En anden udfordring er ofte, at produkterne ender med at være for dyre eller ikke kunne løse de problemer der oprindeligt var hensigten.

Årsagen til disse problemer skyldes sjældent teknologien, men derimod den store udfordring det kan være at balancere og integrere teknologi-, forretnings- og brugerperspektiver i udviklingsfasen. Andre udfordringer er relateret til virksomhedens teknologiske færdigheder, kendskab til markedet og indsigt i den enkelte kunde.

Info

Tidspunkt: torsdag d. 17. juni, Kl. 09:00 – 10:00

Sted: online – via Microsoft Teams

Pris: Det er gratis at deltage i webinaret

Du kan læse mere og tilmelde dig webinaret her

Arrangør

FORCE Technology
Telefon:
43 26 70 00
E-mail:
info@forcetechnology.dk
Hjemmeside:
http://www.forcetechnology.com/da/

Arrangør

FORCE Technology
Telefon:
43 26 70 00
E-mail:
info@forcetechnology.dk
Hjemmeside:
http://www.forcetechnology.com/da/