Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Temamøde: substitution af problematiske kemikalier

2. februar 2017 @ 12:00 - 16:00

Kan leverandørstyring og samarbejde i varekæden være et redskab til substitution af problematiske stoffer i dine produkter? Og kan det bane vejen for en radikal gennemsigtighed? Kom til temamøde og bliv klogere.

EU’s nye handlingsplan om cirkulær økonomi betyder, at vi skal reducere affald og bevare værdien af produkter, materialer og ressourcer i økonomien længst muligt. Vi skal derfor vænne os til helt nye måder at producere og handle på.

Det betyder også, at det er endnu mere nødvendigt at arbejde strategisk med leverandørstyring som et middel til substitution af problematiske kemikalier i produkter og artikler. Adskillige europæiske importører af materialer og artikler har nemlig oplevet at løbe panden mod en mur i deres forsøg på at få pålidelige oplysninger om indholdsstoffer. For nogle importører af materialer og artikler er det dog lykkedes at få skabt aftaler og samarbejde med deres leverandører. Et samarbejde, som kan sikre transparens og innovativ produktudvikling – og som andre samtidigt kan lære af.

Temamødet retter sig særligt til importører og leverandører af artikler.

DHI deltager i partnerskabet Kemi i Kredsløb, der den 2. februar i samarbejde med Dansk Erhverv inviterer til temamøde om substitution af problematiske kemikalier i artikler gennem leverandørstyring.

Se programmet og tilmeld dig her

Mødet er gratis, men ved udeblivelse uden forudgående afbud opkræves et no-show gebyr på 500 DKK.

Sidste frist for afbud er den 31. januar 2017.

OM KEMI I KREDSLØB

Kemi i Kredsløb er et partnerskab, der tilbyder danske virksomheder støtte til at erstatte problematiske kemikalier i produkter og processer. Partnerskabet er finansieret af Miljøstyrelsen og projekterne udføres af DHI, Teknologisk Institut og den engelske virksomhed RPA.

Arrangør

DHI
Telefon:
+4545169200
Hjemmeside:
https://tox.dhi.dk/

Sted

Dansk Erhverv
Slotsholmsgade 1
København K, 1217 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

DHI
Telefon:
+4545169200
Hjemmeside:
https://tox.dhi.dk/

Sted

Dansk Erhverv
Slotsholmsgade 1
København K, 1217 Danmark
+ Google Maps