Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Temadag om fødevarers holdbarhed

18. november 2015 @ 13:00 - 16:00

- Gratis
Holdbarhed

Teknologisk Institut holder den 18. november en temaeftermiddag med dagsordenen “Mindst holdbar til”. Det er utrolig vigtigt at have styr på produktholdbarheden, når det drejer sig om fødevarer.

Teknologisk Institut holder onsdag den 18. november 2015 en temaeftermiddag, hvor de med en række spændende foredrag kommer omkring de emner, der udfordrer fødevarevirksomhederne i det daglige:

Hvordan beskytter man fødevarer mod mikrobiologiske, fysisk/kemiske og sensoriske ændringer?

Få tips til hvordan du kan arbejde med et produkts holdbarhed

Produkters holdbarhed er ofte begrænset af væksten af fordærvelsesmikroorganismer, men lige så vigtig er dannelsen af off-flavours (kemisk holdbarhed) og ændringer i produktets funktionelle egenskaber, såsom farve, tekstur og viskositet (fysisk holdbarhed). De fysiske og kemiske ændringer påvirker i høj grad produkters smag og lugt (sensorisk holdbarhed).

Kom og få tips og idéer til, hvordan man fastholder sunde og sikre fødevarer med god spisekvalitet.

Læs mere

Tilmeld dig her

Detaljer

Dato:
18. november 2015
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Detaljer

Dato:
18. november 2015
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori: