Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

TekBoost – skræddersyet ekspertsparring om sundheds-it til virksomheder

19. juni 2015 @ 9:00 - 14:00

- Gratis

Mød nogle af Danmarks førende eksperter og forskere inden for sundheds-it, når Aarhus Universitet, TeleMed.nu og Væksthus Hovedstadsregionen arrangerer dette sparringsforløb målrettet virksomheder, der arbejder med sundheds-it.

Giv din virksomhed et Teknologiboost…

… og modtag individuel sparring fra førende forskere og eksperter inden for sundheds-it. Vi håndplukker et hold af eksperter og forskere inden for sundheds-it – bl.a. med praktisk erfaring fra nationale projekter. De vil få tilsendt jeres konkrete teknologiske udfordringer inden arrangementet, så de er forberedt på at give jer den bedst mulige sparring. På selve dagen for TekBoost vil i modtage individuel sparring og i vores erfaring sker det ofte, at deltagelse i TekBoost efterfølgende fører til samarbejde med forskere og eksperter.

Hvem kan deltage?

Alle virksomheder, der arbejder med at levere løsninger inden for sundheds-it. Sparringen vil især være interessant for virksomheder, der arbejder med at integrere deres løsninger og data med eksisterende sundheds-it og/eller udvikler løsninger inden for telemedicin og telesundhed.

Det koster ingenting at deltage. Det er dog et krav, at du registrerer dit samlede timeforbrug. Projektet er finansieret af Styrelsen for Forskning og Innovation.

Eksperterne

Ivan Lund Pedersen, ChefKonsulent, National Sundheds-it
Simon Bo Larsen, Senior Løsningsarkitekt. Projektleder, Alexandra Instituttet
Otto Bjerg Hausgaard, Investment manager, Capnova
Torben Bisgaard Haagh, Senior softwarearkitekt, Alexandra Instituttet
Brian Hedegaard, Senior Consultant, DELTA
Michael Christensen, Chef softwarearkitekt, Institut for Datalogi, Aarhus Universitet

Muligheder og udfordringer i sundheds-it lige nu

Hvordan adresserer vi udfordringerne ved at dele data på tværs af sektorer, borgere, systemer og faggrænser? Når det kommer til integration og dataudveksling, er sundheds-it præget af manglende gennemskuelighed og stejle indlæringskurver. Især for små og mellemstore virksomheder er det svært og dyrt at sammenkoble deres innovative løsninger med eksisterende sundheds-it, og de fleste systemer udvikles og lever derfor stadig som isolerede øer.

National Sundheds-It publicerede i 2013 en referencearkitektur, som udstikker de overordnede linjer for, hvordan data opsamlet af borgeren kan og bør udstilles og deles på tværs af sektorer og aktører. I forlængelse heraf traf regionerne for nylig beslutning om at etablere en digital infrastruktur til at understøtte national udbredelse af telemedicin. Men hvilke konkrete udfordringer er der og hvilke muligheder giver det virksomheder for at udvikle og sælge nye digitale sundhedsløsninger til regioner og kommuner? Og hvordan hænger det sammen med storskalaprojekterne KIH og TeleCare Nord og etableringen af open source organisationen 4S?

TekBoost giver din virksomhed lejlighed til at få konkret og individualiseret sparring på disse og andre relaterede problemstillinger.

Praktisk information

Arrangementet er gratis (men no-show fee på 3.000 kr). Tilmeld dig her. Tilmeldingsfrist den 25. maj.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Michael Christensen, Chefsoftwarearkitekt ved Center for Pervasive Healthcare, Aarhus Universitet på email toby@cs.au.dk eller tlf. 2338 2184.

Læs mere om TekBoost her.

Detaljer

Dato:
19. juni 2015
Tidspunkt:
9:00 - 14:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Detaljer

Dato:
19. juni 2015
Tidspunkt:
9:00 - 14:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori: