Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smart City Hackathon

29. maj 2015 @ 9:30 - 30. maj 2015 @ 17:00

- Gratis

Erhvervsstyrelsen, Alexandra Instituttet og en række partnere inviterer til Smart City Hackathon 2015 i København med fokus er på smart cities, open & big data. Udover at give smart cities en hjælpende hånd, er hackathon din mulighed for at netværke på tværs af virksomheder, studieretninger, kompetencer og interesser.

Datadreven vækst

Smart City Hackathon 2015 sætter it-folk, forretningsudviklere, forskere, studerende, virksomheder, iværksættere og domæneeksperter stævne omkring udviklingen af prototyper og koncepter, som kan danne grundlag for datadreven vækst i erhvervslivet.

Vi efterlyser en bred vifte af problemknusere – eksempelvis ingeniører, udviklere, designere og kommunikatører.

Formålet er at arbejde med og omkring spørgsmål som:

Hvad er en smart city?
Hvad er open og big data?
Hvordan laver man penge på disse?
Hvilke udfordringer og muligheder er der inden for disse områder?

Netværk med frontrunnere

Hackathonet er et netværksarrangement, hvor du får mulighed for at møde de førende organisationer i Danmark, der forholder sig til smart cities og big & open data. Derudover får du mulighed for at arbejde sammen med konkurrenter og samarbejdspartnere, og du får inspiration til, hvordan du navigerer i smart city komplekset.

Pitch din case

Vi vil have foruddefinerede cases leveret af partnerne, som vi pitcher indledningsvist under selve hackathonet. Derudover vil det også være muligt for deltagere at stille sig op og pitche egne ideer, som andre kan koble sig på. Man vil få 1 minut til at pitche sin ide.

Vind præmien

Som afslutning på hackathonet vil vi afholde en pitching session, hvor alle aktive deltagere får mulighed for at vise, hvad de har arbejdet med, og vores jury får mulighed for at få et indblik i de projekter, den skal vurdere

Bliv partner

Ønsker du at blive partner på arrangementet og få mulighed for at præsentere din problemstilling, kontakt da Rasmus Bækby, Alexandra Instituttet på e-mail rasmus.baekby@alexandra.dk. Partnerskab koster 25.000 kr. ekskl. moms og giver en række fordele.

Se listen over partnere her (nederst på siden).

Det er gratis at deltage men tilmelding er nødvendig. Forplejning er inkluderet. Afbud senere end 1 uge inden arrangementet vil medføre opkrævning af 500 kr. i gebyr. Tilmeld dig på Alexandra Instituttets hjemmesideTilmeldingsfrist d. 25. maj 2015.

Detaljer

Start:
29. maj 2015 @ 9:30
Slut:
30. maj 2015 @ 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://alexandra.dk

Arrangør

Alexandra Instituttet
Telefon:
70277012
Hjemmeside:
http://www.alexandra.dk

Detaljer

Start:
29. maj 2015 @ 9:30
Slut:
30. maj 2015 @ 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://alexandra.dk

Arrangør

Alexandra Instituttet
Telefon:
70277012
Hjemmeside:
http://www.alexandra.dk