Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Service Innovation 2014 konferencen

27. august 2014 @ 9:30 - 17:00

- Gratis
Service Innovation

Innovationsnetværk Service Platform inviterer til årets konference: Service Innovation 2014. Årets konference er i fremtidens tegn.

Service Innovation og Åben Innovation

Kom og hør om nye, alternative forretningsmodeller, hør om hvordan servicefag kan være førende for en af tidens mest banebrydende tendenser: Åben Innovation – og lær om hvordan man skifter fokus fra produkter til service – alt sammen på årets store konference for alle os, der beskæftiger os med serviceinnovation!

På konferencen vil du få både indsigt og udsyn, når dygtige virksomhedsledere, skarpe hoveder fra forskningsmiljøet og forhåbentlig også et par af bagmændene fra Produktivitetskommissionen mødes for at drøfte fremtiden i servicefagene.

Praktiske oplysninger

Konferencen afholdes i København og det er gratis at deltage. Morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe samt drikkevarer indgår i dagen.
Tilmeld dig i dag – og vær sikker på at få en billet. Der bliver altid hurtigt ”udsolgt”

Hvad er Service Platform?

Service Platform er den direkte vej til viden om serviceinnovation. Det er et landsdækkende innovationsnetværk, der bringer virksomheder og forskere tættere på hinanden. Udvikling, koordinering og administration af netværket varetages af GTS-instituttet Alexandra Instituttet og tænketanken DEA. Service Platform etablerer relationer mellem forskere og virksomheder om serviceinnovation, således at virksomheder får smidig og målrettet adgang til forskningsbaseret viden om serviceinnovation.

 

Detaljer

Dato:
27. august 2014
Tidspunkt:
9:30 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Service Platform
Telefon:
2311 3719
E-mail:
ma@dea.nu
Hjemmeside:
http://www.serviceplatform.dk/

Detaljer

Dato:
27. august 2014
Tidspunkt:
9:30 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Service Platform
Telefon:
2311 3719
E-mail:
ma@dea.nu
Hjemmeside:
http://www.serviceplatform.dk/