Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nyt om fødevaresikkerhed og holdbarhed

januar 29 @ 9:30 - 16:00

- DKK500

Den 29. januar 2020 inviterer Teknologisk Institut til en temadag, hvor fødevaresikkerhed og holdbarhed er i centrum.

På temadagen vil der være mulighed for at få den nyeste viden om, hvordan forarbejdningsprocesser kan sikre mod patogene bakterier. Der vil også være mulighed for at få et indblik i hvad Food Safety Culture er, og hvordan dette bidrager til at øge fødevaresikkerheden.

I anledning af temadagen åbner Teknologisk Institut også dørene til deres fødevarelaboratorier, hvor der vil være mulighed for at få en guidet rundvisning.

I løbet af dagen vil der desuden også være en masse spændende oplæg, som kommer vidt omkring fødevaresikkerhed og holdbarhed.

Praktisk info

Tidspunkt: Onsdag d. 29. januar 2020, Kl 9:30 – 16:00

Sted: Teknologisk Institut, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C

Pris: 500 kr. ekskl. moms

Se programmet, læs mere og tilmeld dig her

 

Foto: Teknologisk Institut

Detaljer

Dato:
januar 29
Tidspunkt:
9:30 - 16:00
Pris:
DKK500
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.teknologisk.dk/kurser/nyt-om-foedevaresikkerhed-og-holdbarhed/k90521

Arrangør

Teknologisk Institut
Telefon:
72 20 20 00
E-mail:
info@teknologisk.dk
Hjemmeside:
http://www.teknologisk.dk/

Sted

Teknologisk Institut Aarhus
Kongsvang Allé 29
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
72 20 20 00
Hjemmeside:
http://www.teknologisk.dk/

Detaljer

Dato:
januar 29
Tidspunkt:
9:30 - 16:00
Pris:
DKK500
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.teknologisk.dk/kurser/nyt-om-foedevaresikkerhed-og-holdbarhed/k90521

Arrangør

Teknologisk Institut
Telefon:
72 20 20 00
E-mail:
info@teknologisk.dk
Hjemmeside:
http://www.teknologisk.dk/

Sted

Teknologisk Institut Aarhus
Kongsvang Allé 29
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
72 20 20 00
Hjemmeside:
http://www.teknologisk.dk/