Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ny viden om klimatilpasningsteknologier inden for vandsektoren

27. maj 2015 @ 14:00 - 15:30

- Gratis
vandsektoren

UNEP-DHI Centeret for Vand og Miljø præsenterer den 27. maj kl. 14-15.30 et webinar om vandteknologi og klimaforandringer med deltagelse af DHI-eksperter. Formålet er at introducere deltagerne til problemstillinger omkring klimaforandringer og tilpasningstiltag, samt drøfte aktuelle teknologier, der anvendes i forvaltningen af vandressourcerne.

Forvaltning af vandressourcer

Ved hjælp af case-studier vil dette webinar fremhæve, hvordan teknologien, i form af klimamodeller og hydrologiske modeller, kan bruges bedst til at forvalte vandressourcerne. I lyset af de stigende udfordringer for håndtering af vandressourcer på grund af klimaforandringerne, tilbyder dette webinar værdifuld indsigt i metoder til at håndtere vandrelaterede udfordringer mere effektivt, især i udviklingslandene.

Diskussion af cases fra vandsektoren

Denne session indgår i en webinar-serie arrangeret af Technology Centre Klima og Netværk (CTCN) – et samarbejde, der introducerer en bred vifte af klimateknologier i forskellige sektorer, såsom energi, transport, industri, vand, landbrug, skovbrug, katastrofehåndtering og så videre.

Følgende cases bliver præsenteret og diskuteret:

  • Nile Basin: Forstå konsekvenserne af vandmangel som følge af klimaændringer
  • Indien: Integreret multi-sektoriel tilgang til forvaltning af flodsystemer
  • Danmark: Modellering af klimatilpasning i byer
  • Simulering af tilpasning til klimaforandringer ift. kyster

Maija Bertule, Programme Advisor, UNEP-DHI, står for introduktion til webinaret. Gareth James Lloyd, Senior Program Advisor, UNEP-DHI, vil fungere som facilitator.

Tilmeld dig.

Om bidragsyderne:

Dr. Michael Butts er Innovationchef i Vandressourcer og Miljøforvaltning på DHI, og har mere end 20 års professionel erfaring med hydrologi. Hans erfaring omfatter hydrologisk og geofysisk feltarbejde, hydrologiske dataanalyser, design af netværk, samt udvikling af hydrologiske databaser, integrerede modeller og applikationer til forvaltning af vandkvalitet.

Dr. Claus Skotner er Projektchef, Vandressrourcer, DHI, med mere end 20 års erfaring i forvaltning af vandressourcer. Hans forskning og udvikling erfaring omfatter hydrodynamisk modellering, flod-hydraulik, realtids forudsigelser af oversvømmelser, samt data-assimilering og tilpasnings- og fejlprognoseteknikker. Han har været ansvarlig for opsætning og tilpasning af hydrologiske og hydrauliske flow-prognoser i Afrika, Asien, Europa og Stillehavet.

Dr. Ole Mark, direktør for vores Forskningscenter i Danmark, er specialist i klimaforandringer og vand i byer. Hans arbejde fokuserer på forskning og praktisk problemløsning inden for vandkredsløbet i byerne. Dr. Mark har en omfattende generel erfaring omkring urban hydrologi, håndtering af regnvand og varsling af oversvømmelser, klimaforandringer og real-tids beslutningsstøtte. Han er også forfatter og medforfatter til mere end 100 publikationer.

Detaljer

Dato:
27. maj 2015
Tidspunkt:
14:00 - 15:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

DHI
Telefon:
+4545169200
Hjemmeside:
https://tox.dhi.dk/

Detaljer

Dato:
27. maj 2015
Tidspunkt:
14:00 - 15:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

DHI
Telefon:
+4545169200
Hjemmeside:
https://tox.dhi.dk/