Indlæser Begivenheder

Tidligere Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

februar 2021

Webinar: Mobile rengøringsrobotter

februar 4 @ 13:00 - 14:00
Gratis

Torsdag d. 4. februar inviterer FORCE Technology til webinar, der sætter fokus på mobile rengøringsrobotter. På webinaret vil du kunne høre om de mange nye muligheder, som teknologien tilbyder.

Læs mere »

Tips og tricks til din produktudvikling i fødevareindustrien

februar 25 @ 10:00 - 11:00
Gratis

Torsdag d. 25. februar inviterer Teknologisk Institut til et webinar, hvor du kan få gode råd og idéer til din produktudvikling. På dagen vil der også blive set nærmere på de seneste fødevaretrends.

Læs mere »

marts 2021

Injektionssprøjter, beholdere til skarpe genstande og engangshandsker (Engelsk)

marts 9 @ 8:00 - 17:00
Gratis

Webinaret er delt op i to dele. Den første del vil sætte fokus på injektionssprøjter og beholdere til skarpe/spidse genstande. Anden del af webinaret ser nærmere på de standarder og krav der findes for engangshandsker.

Læs mere »

3D-print-webinar: hybrid laser cladding

marts 9 @ 11:00 - 11:45
Gratis

Vær med tirsdag d. 9. marts, når FORCE Technology inviterer til det fjerde arrangement i webinarrækken om 3D-print af store emner. På dagen vil der være fokus på hybrid laser cladding.

Læs mere »

Kom godt i gang med IoT

marts 16 @ 8:30 - 9:30
Gratis

Tirsdag d. 16. marts inviterer FORCE Technology til webinar, hvor du kan få et godt indblik i muligheder, udfordringer og ikke mindst faldgruber, man bør kende, når man skal i gang med IoT.

Læs mere »

Virtuel TEKNOLOGIMORGEN: NLP-teknologier

marts 18 @ 8:30 - 9:15
Gratis

Torsdag d. 18. marts inviterer Alexandra Instituttet til virtuel TEKNOLOGIMORGEN, hvor der vil være fokus på NLP-feltet - hvad handler det om, og hvad kan det bruges til?

Læs mere »

Masterclass: Product-centric cybersecurity standards and certification

marts 24 @ 9:00 - 11:00
Gratis

Denne masterclass giver en generel introduktion til standarder, og præsenterer deltagerne for de bedste måder at tilgå brugen af standarder i udvikling og produktion.

Læs mere »

Webinar: Teknologibaseret forretningsmodellering og innovation

marts 25 @ 9:00 - 11:00
Gratis

Torsdag d. 25. marts inviterer FORCE Technology til webinar, der giver indsigt i hvordan du fortolker og handler på nye teknologiske muligheder i relation til din egen organisation og eksisterende forretning.

Læs mere »

april 2021

Webinar: Hvordan arbejder danske virksomheder med servitization?

april 8 @ 10:00 - 11:00
Gratis

Torsdag d. 8. april inviterer Servitize.DK til webinar, der sætter fokus på hvordan du kan optimere din virksomhed, ved at samle services og fysiske produkter.

Læs mere »

Kom godt fra start med IoT i din virksomhed

april 14 @ 8:30 - 9:30
Gratis

Onsdag d. 14. april inviterer FORCE Technology til webinar, hvor du kan få et godt indblik i muligheder, udfordringer og ikke mindst faldgruber, man bør kende, når man skal i gang med IoT.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder