Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lær R! – introduktionskursus til statistikprogrammet R

29. maj 2015 @ 10:15 - 15:00

- DKK2000
statistikprogrammet

Den 29. maj afholder AgroTech et introduktionskursus til statistikprogrammet R, det stærkeste og mest populære program til statistisk dataanalyse.

R er verdens stærkeste og mest populære program til statistisk dataanalyse. Og det er endda gratis. Men R kan være svært at komme i gang med, indtil man forstår programmets sammenhænge og indre logik.

Derfor afholder AgroTech dette hands-on introduktionskursus som sikrer dig en grundig introduktion til dette uhyre stærke redskab, som giver dig mulighed for at få mest mulig værdi og viden ud af dine data.

Hvorfor bruge statistikprogrammet R?

Det er ikke uden grund, at R er det mest populære statistikprogram i verden. Det er både gratis og open source, hvilket sikrer at programmet får regelmæssige opdateringer.

Og så udgør R et helt økosystem bestående af et program, et programmeringssprog og en hurtigt voksende portefølje af R-pakker til alt fra datahåndtering, dataanalyse og datavisualisering til integration af R med html, excel, Google Maps, GIS værktøjer og meget mere.

R er specielt stærkt til klassisk statistik og de mere moderne machine learning-algoritmer.

Hvem egner kurset sig til?

Kurset giver en grundig introduktion til R, og det derfor særligt velegnet uanset hvad din indgangsvinkel er:

  • Mere end Excel: R tilbyder et rigt antal muligheder indenfor statistisk dataanalyse. Kurset er derfor velegnet til dig, der gerne vil mere, end hvad f.eks. Microsoft Excel tilbyder.
  • Programskiftere: Flere og flere skifter til R fra andre analyseprogrammer. Den grundige introduktion giver dig i det henseende et god udgangspunkt for at skifte til R uden at gå ned på produktivitet.
  • Perifært kendskab: På grund af de mange muligheder i R, kan de være svært at få det fulde udbytte. For dig, der allerede har stiftet bekendtskab med R, kan kurset derfor sikrer at alt det grundlæggende kommer på plads, så du kan nyde programmet ved fuld styrke.

Kursets indhold

  • Præsentation af R
  • Installation af R og R Studio
  • Øvelse 1: Et simpelt eksempel
  • Øvelse 2: Datahåndtering i R og Excel/R-integration
  • Øvelse 3: Datanalyse, pivotering og grafisk visning af data i R
  • Øvelse 4: Regression og klassifikation

Det praktiske

Du skal selv medbringe en bærbar PC, eller forhøre dig hos Philipp Trénel, om der kan skaffes en til dig. Tilmeldingsfrist er onsdag den 27. maj.

Læs mere og tilmeld dig.

Detaljer

Dato:
29. maj 2015
Tidspunkt:
10:15 - 15:00
Pris:
DKK2000
Begivenhed Kategori:

Detaljer

Dato:
29. maj 2015
Tidspunkt:
10:15 - 15:00
Pris:
DKK2000
Begivenhed Kategori: