Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kommercielle perspektiver for udnyttelse af planteindholdsstoffer

6. februar 2018 @ 8:30 - 15:00

- DKK500

Hvornår ser vi det næste industrieventyr baseret på planter? Virksomheder som Chr. Hansen, KMC, Herrens Mark, Salixin og Aliga har været med til at vise vejen, men hvordan sikrer vi at flere danske virksomheder bygger deres produkter på planteråvarer? Disse spørgsmål – og flere andre – vil blive behandlet på denne konference.

Dagen igennem sættes der fokus på muligheder og udfordringer for den danske industri for medicin, sundhed og fødevarer i forbindelse med den grønne omstilling af vores samfund. Som deltager kan man få et indblik i den mangfoldighed af viden, der findes om planteindholdsstoffer og deres funktionelle egenskaber, samt teknologier til optimeret produktion af råvaremateriale til den plantebaserede industri.

Oplæg dagen igennem

Der vil være oplæg fra flere danske universiteter og Teknologisk Institut om nyeste viden og teknologier, oplæg fra større og mindre virksomheder om kommerciel udnyttelse af planteindholdsstoffer samt oplæg om den økonomiske betydning af industrien og investeringsstrategier.

Derudover vil konferencen rundes af med en paneldebat som vil kredse om hvordan vi får flere danske succeshistorier på området. Her vil Lars Porskjær (SDU), Jesper Aaslyng (Teknologisk Institut), Bjarne Jørnsgaard (Chr. Hansen), Henrik Bach (Salixin), Anders Klöcker (L&F), Mette Skøt (Danmarks Grønne Investeringsfond) deltage og bidrage med deres input.

Konferencen er arrangeret af Innovationskonsortiet BioFactory, der er støttet af Innovationsfonden og ledes af Teknologisk Institut – Center for Planteteknologi. Hvis du har spørgsmål til arrangementet eller konsortiet, er du velkommen til at kontakte Mai-Britt Brøndum, Teknologisk Institut, maib@teknologisk.dk.

Du kan finde det fulde program og tilmelde dig her senest tirsdag d. 30. januar 2018

 

 

Sted

Landbrug og Fødevarer
Axelborg, Axeltorv 3
København V, Hovedstaden 1609 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
33 39 40 00
Hjemmeside:
http://www.lf.dk/

Sted

Landbrug og Fødevarer
Axelborg, Axeltorv 3
København V, Hovedstaden 1609 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
33 39 40 00
Hjemmeside:
http://www.lf.dk/