Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hvor skal fremtidens proteiner komme fra?

13. november 2014 @ 9:30 - 17:00

- DKK1200
proteiner

Vi vil gerne spise fisk og kød i fremtiden, men hvor skal proteinerne komme fra? Til at besvare dette spørgsmål har inSPIRe inviteret en række aktører fra Europa, som er frontløbere på dette felt, til en én-dags-konference, hvor emnet vil blive belyst.

Er insekter fremtidens proteiner?

Insekter har hidtil i Europa været en overset kilde til konvertering af biomasser. Men insekter har netop et stort potentiale som produktionsorganismer til fremstilling bl.a. proteiner og andre højværdiprodukter ud fra sidestrømme og madspild. For at få udnyttet potentialet skal der findes løsninger på en lang række udfordringer. Dette kræver et tæt samarbejde mellem videninstitutioner og virksomheder i hele værdikæden.

Hør om virksomheders erfaringer

På denne én-dags-konference vil emnet blive belyst både mht. de teknologiske udfordringer og hvilket forretningspotentiale, der ligger i udnyttelse af insekter. Hør bl.a. hvordan Protix Biosystems Company siden 2009 har udviklet en insektforretning inden for foder, fødevarer og farma – og hvordan firmaet Kreca i Holland gennem de sidste 35 år har produceret melbiller til petfood, foder og human konsum.

Konferencen afholdes på engelsk. Tilmeld dig på inSPIREs hjemmeside

Se hele programmet her.

Detaljer

Dato:
13. november 2014
Tidspunkt:
9:30 - 17:00
Pris:
DKK1200
Begivenhed Kategori:

Arrangør

inSPIRE
Hjemmeside:
http://www.inspirefood.dk/

Sted

Teknologisk Institut Aarhus
Kongsvang Allé 29
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Map
Telefon:
72 20 20 00
Hjemmeside:
http://www.teknologisk.dk/

Detaljer

Dato:
13. november 2014
Tidspunkt:
9:30 - 17:00
Pris:
DKK1200
Begivenhed Kategori:

Arrangør

inSPIRE
Hjemmeside:
http://www.inspirefood.dk/

Sted

Teknologisk Institut Aarhus
Kongsvang Allé 29
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Map
Telefon:
72 20 20 00
Hjemmeside:
http://www.teknologisk.dk/