Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hør om potentialet i metoder til remote usability testing

10. december 2014 @ 9:30 - 14:00

- DKK500
remote usability testing

InfinIT inviterer til temadag om remote usability testing, hvor it-virksomheder og -forskere fortæller om, hvordan nye metoder kan reducere de logistiske udfordringer og dermed hjælpe it-virksomheder over tærsklen til indførelse af systematisk usability-arbejde i deres udviklingsproces.

Mange danske it-organisationer anerkender, at usability-arbejde kan højne kvaliteten af deres produkter betydeligt. Det gælder både private og offentlige it-organisationer. Men mange af dem tøver stadig med at tage springet og indføre systematisk usability-arbejde i deres udviklingsproces. En af de vigtigste årsager til denne tøven er de logistiske udfordringer, der knytter sig til usability-evaluering med inddragelse af kommende brugere af et produkt. I tillæg vurderes især databehandlingen efter en evaluering som meget tidskrævende.

Temadagen vil bl.a. byde på:

  • Intro til remote usability testing
  • Usertribes’ tilgang til agile & actionable user testing
  • Hvad siger forskningen om remote usability testing?
  • Remote usability i praksis – case study og anbefalinger
  • Industriens krav og behov til remote usability testing

Herudover vil der være mulighed for diskussion og networking

Om InfinIT – Innovationsnetværk for IT

InfinIT er finansieret af en bevilling fra Styrelsen for Forskning og Innovation og drives af et konsortium bestående af: Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CICT . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet

Detaljer

Dato:
10. december 2014
Tidspunkt:
9:30 - 14:00
Pris:
DKK500
Begivenhed Kategori:

Detaljer

Dato:
10. december 2014
Tidspunkt:
9:30 - 14:00
Pris:
DKK500
Begivenhed Kategori: