Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Four shades of green: Hvordan arbejder du med grøn omstilling?

15. juni 2015 @ 13:00 - 17:00

- Gratis

Hvordan arbejder din virksomhed med grøn omstilling, og hvordan kommer I videre? Virksomheder, rådgivere og samarbejdspartnere der gerne vil i gang med en grøn omstillingsproces – eller som allerede er startet – inviteres til en eftermiddag med fokus på grøn omstilling, grønne services og grønne forretningsmodeller.

Erhvervsstyrelsen – Grøn Omstillingsfond, Alexandra Instituttet A/S, Innovationsnetværk Service Platform og Innovationsnetværket Smart Energy vil gerne dele ud af erfaringerne med at hjælpe virksomheder videre med grøn omstilling. Vi inviterer derfor virksomheder, der ellerede er i gang med en grøn omstillingsproces – eller som gerne vil det – til en eftermiddag, der bl.a. byder på:

Præsentation af den viden, som Grøn Omstillingsfond og bl.a. Alexandra Instituttet har indsamlet via erfaringsopsamling og arbejdet med de fire virksomhedstyper.

Praktisk læring fra virksomheder, som har erfaring med grøn omstilling.

Workshop som – med udgangspunkt i de eksisterende praktiske erfaringer fra virksomhederne og modellen med de fire virksomhedstyper – inddrager deltagerne i en samskabende proces, hvor vi arbejder videre med virksomheders grønne omstilling og hvilke nye mulige forretningsmodeller og services det afføder.

Fire virksomhedstyper

Grøn Omstillingsfond har sammen med bl.a. Alexandra Instituttet identificeret fire virksomhedstyper, der har erfaringer med grøn omstilling i praksis. Hver virksomhedstype er en slags ’virksomheds-persona’, der er defineret ud fra: Virksomhedstypens drivkraft til grøn omstilling, dens karakteristiske måde at arbejde med grøn omstilling på og de kritiske succesfaktorer, der påvirker omstillingsprocessen. Læs om de fire virksomhedstyper her.

Program

13:00-13:10 Velkommen
v/Grøn Omstillingsfond

13:10-13:40 Præsentation af tilgangen til arbejdet med virksomhedstyperne og de indsamlede erfaringer
v/ Camilla Kølsen og Trine Plambech, Alexandra Instituttet

13:40-14:30 Virksomhedspræsentationer – fokus på deres grønne omstilling og hvordan de har tilgået processen, hvad det betyder for deres forretningsmodel m.m.

14:30-14:50 Pause

14:50-16:20 Workshop med fokus på virksomhedstyper og forretningsmodeller

16:20-16:40 Opsamling i plenum

16:40-17:00 Tak for i dag og networking

Tilmelding

Det er gratis at deltage. Tilmeld dig via Innovationsnetværket Service Platforms hjemmeside her.

Detaljer

Dato:
15. juni 2015
Tidspunkt:
13:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Detaljer

Dato:
15. juni 2015
Tidspunkt:
13:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori: