Indlæser Begivenheder

« All Events

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

EMC Klubben: EMC for medical devices og forstyrrelser fra 5G – Aarhus

9. maj 2016 @ 9:00 - 16:00

- Gratis
EMC

Formålet med disse EMC-klubmøder/-seminarer er at få indblik i, hvad det er dansk industris elektronikproducerende virksomheder møder af udfordringer med indtoget af LTE/5G, og hvad det byder på af nye teknologier.

Nye teknologier betyder nye krav

Med nye teknologier følger nye måder at realisere krav til systemerne, og som oftest er det med til at øge niveauet af kompleksitet. LTE er ingen undtagelse. Vi kommer til at arbejde med systemer såsom transmittere, der udstråler elektromagnetiske bølger ved forskellige frekvenser, niveauer og effektcyklusser, som vi på nuværende tidspunkt kan have svært ved at forudsige, hvilken indvirkning vil have på vores omkringliggende elektronik.

EMC i fremtiden

Kommunikation er ikke bare mobiltelefoner. Det er det også, men det er meget mere end det. Vi står overfor tiden, hvor IoT (Internet of Things) er kommet til det stadie, hvor det står på kanten til et gennembrud, og som et hvert andet barn der har lært at gå, bringer det meget med sig, som er svært at forudsige.  Tænk blot på indførslen af GSM-mobiltelefonsystemet der med introduktionen af TDMA protokollen kunne – og til stadighed kan – få vores bilradio til at buzz med 217 Hz.

Ved at benytte udviklingen indenfor test af høreapparater som eksempel viser vi, hvordan EMC for medical devices og samspillet med de nye kommunikationsstandarder vil se ud i fremtiden.

Kom til DELTAs seminar

DELTA indbyder til et seminar, hvor ledende eksperter indenfor fremtidens kommunikationssystemer holder indlæg om, hvad det er, vi kan forvente at se med hensyn til de kommende transmissions- protokoller, fysisk og MAC lag, maskine til maskine kommunikation og IoT i 5G.

Seminaret vil blive delt op i to dele. En teoridel samt et hands-on modul med praktisk demonstration af indstrålet immunitetstest i en GTEM-celle, som normalt bruges til høreapparater.  Her vil der blive lavet demonstrationer med ”state of the art” mobilkommunikationssignaler, så vi sammen kan se, om der er forskelle til tidligere systemer.

Under hands-on modulet vil det være muligt at medbringe elektronik, som kan testes op imod fremtidens transmissionsprotokoller under homogene fjernfeltsforhold. DELTA kan ikke garantere, at de kan nå at teste netop dit produkt, men vil selvfølgelig forsøge at teste flest muligt. Der er grundet udstyrets udformning en begrænsning på maksimal størrelse på 10 x 10 x 10 cm. Kontakt venligst AGK@delta.dk, hvis du ønsker at afprøve dit produkt på dagen.

Tilmelding

Tilmeld dig på emcklubben@delta.dk

OBS: Tilmeldingsfrist for mødet er onsdag den 4. maj 2016.

Det er gratis for EMC Klubbens medlemmer at deltage med op til to deltagere.

Program for møde i EMC Klubben

 • 09.00 – 09.20 Kaffe, morgenbrød
 • 09.20 – 09.25 Velkomst og dagens agenda, Anders P. Mynster, DELTA
 • 09.25 – 09.45 Standardnyt, Anders P. Mynster, DELTA
 • 09.45 – 10.20 Introduktion til 5G, Tomas Rønberg, Rohde & Schwarz
 • 10.20 – 10.45 Kaffepause
 • 10.45 – 12.00 Tekniske ændringer fra 2G, 3G og 4G til 5G – og de forskellige typer af kommunikation, Nuno Pratas & Jimmy J. Nielsen, Aalborg Universitet
 • 12.00 – 12.50 Frokost
 • 12.50 – 13.45 Historisk gennemgang af forstyrrelser af høreapparater fra mobiltelefoner og analyse af forstyrrelser, Allan Grønkær Kristensen, DELTA
 • 13.45 – 14:05 Perspektivering til medical devices, Anders P. Mynster, DELTA
 • 14.05 – 14.30 Kaffepause
 • 14.30 – 15.15 Demonstration af forstyrrelser på elektronik, Allan Grønkær Kristensen, DELTA
 • 15.15 – 15.35 Nye krav til close field proximity testing og fremtidige udfordringer, Anders P. Mynster, DELTA
 • 15.35 – 15.45 Afsluttende diskussion og afrunding, Anders P. Mynster, DELTA

Bemærk, at indlæggene ved disse møder vil blive holdt på engelsk.

Generelle betingelser

DELTA Share forbeholder sig ret til at aflyse arrangementet på grund af for få tilmeldinger eller i tilfælde af uforudsigelige hændelser, såsom undervisers sygdom. Hvis arrangementet bliver aflyst, vil vi kontakte dig hurtigst muligt og refundere det evt. indbetalte gebyr. DELTA Share påtager sig ikke ansvar ud over indbetalte gebyr. Alle priser er ekskl. moms. Som deltager kan du afmelde dig gratis op til 10 arbejdsdage før arrangementets start. Herefter skal det fulde deltagergebyr betales. Det er altid muligt at overdrage sin reservation til en anden deltager.

Detaljer

Dato:
9. maj 2016
Tidspunkt:
9:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,

Arrangør

DELTA
Telefon:
72 19 40 00
E-mail:
delta@delta.dk
Hjemmeside:
http://www.delta.dk/

Sted

DELTA, Aarhus
Agro Food Park 13
Aarhus N, 8200 Danmark
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
9. maj 2016
Tidspunkt:
9:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,

Arrangør

DELTA
Telefon:
72 19 40 00
E-mail:
delta@delta.dk
Hjemmeside:
http://www.delta.dk/

Sted

DELTA, Aarhus
Agro Food Park 13
Aarhus N, 8200 Danmark
+ Google Maps