Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Designing For Smart Citizens

24. november 2016 @ 9:30 - 16:30

- kr650

“Smart cities” er ikke længere et nyt begreb. Til gengæld er der brug for at se på det fra nye perspektiver. Denne konference fokuserer på den smarte by i forhold til det sociale i byen og i forhold til borgerne – hvordan kan teknologi være med til at skabe mødesteder, leg og byliv? Kom og hør om projekter, der kan være med til at vise alternative og innovative måder at bruge teknologi i forbindelse med fremtidens byudvikling.

Alexandra Instituttet inviterer sammen med Gehl, Dansk Design Center, Dansk Arkitektur Center m.fl. til konference for arkitekter, designere, byplanlæggere m.fl. med det formål at inspirere deltagerne til at bidrage til udviklingen af den smarte by. I forlængelse af Smart City Expo i Barcelona med temaet ‘Cities for Citizens’ fokuserer konferencen på, hvordan involvering af borgere og design kan tænkes ind som en mere central del af de digitale løsninger i byerne.

Fokus på såvel internationale som nordiske projekter

Dagen byder på inspirerende visioner og projekter, som fokuserer på at skabe bedre byer med brug af teknologi på nye måder. I første halvdel er der fokus på internationale projekter med oplæg af bl.a. Pan Studio og Future Cities Catapult. I anden halvdel er der fokus på nordiske projekter – bl.a. fra Helsinki, Malmø, Oslo, Aarhus og København.

Tre keynote speakers rammer dagen ind: Carlo Ratti fra MIT Senseable City Lab er en af de førende eksperter på hvordan bl.a. teknologi er med til at transformere vores byer – og han vil derfor indlede dagen med en overordnet introduktion til konferencen. I slutningen af dagen er der mulighed for at møde Daniele Quercia, der er blevet udnævnt af Fortune magazine til at være en af de vigtigste spillere inden for big data og bl.a. står bag projektet Happy Maps, som han også har holdt en TED talk om. Endelig afrundes dagen af Pedro Gadanho direktør fra det netop nyåbnede Museo de Arte, Arquitectura e Technologia i Lissabon og tidligere kurator på MoMa.

Derudover består konferencen af en række engagerende formater, bl.a. en workshop session, hvor du som deltager får mulighed for at gå i dybden med konferencens tematikker og få aktiveret din egen praksis og faglighed.

Du kan se det fulde program her

Tilmelding

Deltagelse i konferencen koster 650,- inkl. forplejning. Tilmeld dig her.

For yderligere information, kontakt Dansk Design Centers Monica Maria Moeskær på mmm@ddc.dk.

OBS: Konferencen bliver afholdt på engelsk.

Detaljer

Dato:
24. november 2016
Tidspunkt:
9:30 - 16:30
Pris:
kr650
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://ddc.dk/events/designing-smart-citizens/

Arrangør

Dansk Design Center
E-mail:
ddc@ddc.dk
Hjemmeside:
ddc.dk

Sted

Dansk Arkitektur Center
Strandgade 27B
København K, 1401 Danmark
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
24. november 2016
Tidspunkt:
9:30 - 16:30
Pris:
kr650
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://ddc.dk/events/designing-smart-citizens/

Arrangør

Dansk Design Center
E-mail:
ddc@ddc.dk
Hjemmeside:
ddc.dk

Sted

Dansk Arkitektur Center
Strandgade 27B
København K, 1401 Danmark
+ Google Maps