Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Innovationskonference: Næste generation af robotter i fremstillingsproduktionen

marts 24 @ 10:00 - 15:30

Tirsdag d. 24. marts 2020 inviterer MADE, i samarbejde med innovationsnetværket RoboCluster, til konference om hvordan næste generation af robotter ser ud i produktionen.

På dagen kan du høre om næste generation af robotter og teknologi, der er på nippet til at blive integreret i fremstillingsproduktionen. Måske har I allerede en robot – eller måske endda flere? – og har sikret jer et godt forspring på produktionsscenen. Men hvilke skridt skal I nu tage for fortsat at holde jer foran? Både forskere, teknologileverandører og slutbrugere vil kigge i krystalkuglen og give et indblik i, hvad der er lige om hjørnet, og hvad der ligger lidt længere fremme. I løbet af dagen vil der blive zoomet helt ind på fire teknologiske områder:

Den mobile robot i produktionen og hvordan nye sensorteknologier, nye skaleringsmuligheder og nye robottyper måske kan løfte forretningen til næste niveau med mobile robotter. Inden en robot introduceres i virksomheden, eller inden den store investering foretages, kan man i dag skabe en virtuel simulering af robotten i produktionen. Her bliver der kigget på, hvordan det fungerer og der vil komme eksempler fra en virksomhed, der har prøvet det. Herefter er fokus på robotterne i skyen, hvor fremtidens kommunikations- og modulariseringsteknologier præsenteres. Dagen afrundes med indlæg om, hvordan robotterne i fremtiden kommer i endnu tættere samspil med mennesker.

I løbet af dagen vil der være plads til netværk og dialog, så man kan gå hjem med den nyeste viden og et nyt netværk at trække på, når den næste generation af robotter skal indkøbes.

Praktisk Info

Tidspunkt: tirsdag d. 24. marts 2020 kl. 10:00 – 15:30

Sted: Teknologisk Institut, Forskerparken 10F, 5230 Odense

Pris: Gratis for MADE-medlemmer samt for RoboCluster medlemmer. Ikke-medlemmer kan deltage mod et gebyr kr. 1.700 (ekskl. moms).

Tilmeldingsfrist: 16. marts 2020

Læs mere, se programmet og tilmeld dig her

Arrangør

Teknologisk Institut
Telefon:
72 20 20 00
E-mail:
info@teknologisk.dk
Hjemmeside:
http://www.teknologisk.dk/

Sted

Forskerparken i Odense
Forskerparken 10
Odense M, 5230 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Teknologisk Institut
Telefon:
72 20 20 00
E-mail:
info@teknologisk.dk
Hjemmeside:
http://www.teknologisk.dk/

Sted

Forskerparken i Odense
Forskerparken 10
Odense M, 5230 Danmark
+ Google Maps