Sjørring Maskinfabrik fremtidssikrer sin forretning med IoT-løsninger

Sjørring kender til vigtigheden af at have den rette skovl på sin entreprenørmaskine; holdbarhed, produktivitet og minimering af brændstofforbrug er alle faktorer, der påvirkes direkte af den påsatte skovl.

Servitize.DK: Transform-forløb hjalp HS Tarm på vej

Gas, olie, biobrændsel, varmepumper – hos HS Tarm handler det om boligopvarmning. Virksomheden med den orangerøde flamme som logo udvikler og sælger systemer, der anvender en bred vifte af varmekilder.

Standarder bidrager til troværdige og tillidsfulde miljøprøvninger

Der er behov for, at standarderne omfatter de rette krav til miljølaboratoriers processer og metoder. FORCE Technology spiller her en vigtig rolle specielt indenfor krav til ledelsessystemer for laboratorier.

“Usynlig” service giver merværdi

HASLE Refractories er beliggende i Rønne på Bornholm og sælger ildfast beton. Et Servitization forløb har gjort virksomheden opmærksom på, at det giver merværdi at gøre de tekniske kompetencer bag den ildfaste beton mere synlig for kunderne.

Verden har brug for klimavenlig beton

Beton er verdens mest anvendte byggemateriale og efterspørgslen efter beton er stigende. Det øger behovet for nye betontyper med mindre klimabelastning. Efter et mangeårigt projektsamarbejde med Teknologisk Institut er Aalborg Portland tæt på at sende en grønnere cementtype på markedet. 

Grib mulighederne for at udvikle din forretning

Udvikling eller afvikling. Det er de to muligheder, virksomheder står med, mener CEO i BM Silo, Dorte Zacho Martinsen. Selv har hun valgt det første, og det sker i tæt samarbejde med GTS-institutter. 

Ny digital løsning til byggeriet

Det er ikke alle gode ideer, der kommer hele vejen fra prototype til marked. Men med hjælp fra både et EU-projekt og en Innobooster er det lykkes for rådgivningsvirksomheden Exigo A/S at komme på markedet med en ny digital løsning til byggeriet.

Mere end man kan forvente

For biotekiværksættere bidrager et samarbejde med Bioneer A/S til, at gode idéer kan omsættes til succesfulde produkter til glæde for patienter. Det fortæller Paul Little, der er operating partner i Lundbeckfonden Emerge.

Opstartsvirksomhed i mål med ny opskrift på stærke overflader

Danmark har brug for flere nye forskningsbaserede virksomheder. Men hvordan kommer man fra forskning til den markedsklare løsning? Et tæt samarbejde med GTS kan bane vejen fortæller Mads Brink Laursen, CEO i TRD Surfaces.

Europæisk innovationsprogram skaber vækst og beskæftigelse for danske SMV’er

En ny dansk-schweizisk analyse viser, at det europæiske innovationsprogram Eurostars har en klar og tydelig positiv effekt på danske SMV’ers omsætning, eksport og produktivitet.