Ny grøn emballage på vej

Når Danfoss skal udskifte verdens bedste emballage – styropor - med et mere grønt alternativ, er det en stor fordel at have adgang til testfaciliteter hos FORCE Technology. Det nye materiale skal nemlig kunne klare nøjagtig de samme belastninger som styropor.

Nørdernes frokoststue

For mindre virksomheder, der gerne vil arbejde med ny teknologi, giver det stor værdi at have adgang til specialistviden hos GTS. Det mener Jim Koldborg, PASCHAL Danmark A/S. Med hjælp fra ny teknologi er virksomheden blevet first-mover.
Solartag

Danmark er et unikt testland

For den to år gamle virksomhed Solartag har det været meget værdifuldt, at der i Danmark er unikke muligheder for at arbejde med innovation. Med en Innobooster i hånden kunne virksomheden bl.a. gennemføre en serie af nødvendige brandtest hos DBI.

Ny grøn filterløsning til træindustrien

Man skal udvikle sig for at være en del af fremtiden. Det er holdningen i Simas Filters, der i regi af en Innobooster og i samarbejde med Teknologisk Institut er i gang med at udvikle en grøn filterløsning.

Barslund er klar til arbejdet med at implementere ledelsessystem for jernbanesikkerhed

En ting er at læse en standard om jernbanesikkerhed, noget andet er at forstå den og bruge den aktivt. Barslund fik hjælp til at forstå standarden på et kursus hos FORCE Technology.

Svaneke Bryghus brygger øl CO2-neutralt

I en årrække har Svaneke Bryghus arbejdet hen mod at blive mere og mere bæredygtige. Bryggeriet er nu det første danske bryggeri, der har dokumentation for, at de producerer og tapper deres øl på en CO2-neutral måde.

KAB er kommet godt i gang med IoT efter forløb hos FORCE Technology

Gennem et ’Kom godt i gang med IoT’-forløb hos FORCE Technology fik KAB overblik over, hvad et IoT-system omfatter, hvor IoT kan give besparelser i KAB’s drift, og hvilke IoT-løsninger, der matcher deres behov.

Korrekte målemetoder i standarderne viser vejen frem for bilister

Vejstriber og vejskilte har stor betydning for den trafikale sikkerhed rundt om i landet, ikke mindst når solen er gået ned, og det regner.

Klædt på til et sikkert arbejdsmiljø

Praktisk anvendelig viden om arbejdsmiljøledelse er noget, som kursisterne på FORCE Technology’s lead-auditorkurser oplever, at de får med sig.

Danfoss-produkter fragtes sikkert med ISTA-testet emballage

Danfoss får udført ISTA-emballagetest af deres produkter hos FORCE Technology for at sikre, at de emballerede produkter kan tåle at blive fragtet jorden rundt og modstå alle slags miljøpåvirkninger.