cercell

GTS-kompetencer var affyringsrampe for ny virksomhed

CerCell har 12 ansatte og producerer bioreaktorer til engangsbrug målrettet den bioteknologiske industri. Projektmidler og adgangen til laboratorier hos Bioneer var den kombination, der gjorde det muligt at etablere virksomheden tilbage i 2010. 

GTS-infrastruktur åbner døren til Mexico

Sidste år investerede FORCE Technology i en fuldautomatisk kraftmaskine, som er den største af sin slags i Danmark. Denne investering har været til glæde for den 27-mands store virksomhed, Eilersen Electric A/S, der i snart 50 år har solgt vejeceller. 

Robotrådgiver skal vurdere skader på biler

En auto-takserings-billede-algoritme skal støtte Topdanmarks eksperter i at vurdere skader på biler. Kort fortalt går det ud på at bruge machine learning til at kigge på billeder af skadede biler og få kunstig intelligens til at give en vurdering af skadens omfang samt pris for udbedring.

Iværksættere vil redde containere fra flammerne

Der er behov for nye slukningsmetoder på containerskibe. Den udfordring har den lille danske start-up, Rosenby Engineering, taget op. Løsningen forbedrer sikkerheden for sømændene, fragten og skibet og er udviklet bl.a. ved hjælp af en InnoBooster fra DBI.

Innovationstjek førte til forskningssamarbejde

For den 45-mand store virksomhed AH Metal Solutions var et innovationstjek det skub, der satte virksomheden i gang med forskningssamarbejde. Resultatet er, at virksomheden kan øge sin produktion af komponenter med 30 pct.

Dansk robotvirksomhed vil give byggebranchen vokseværk

De sidste fire år har virksomheden Robot At Work arbejdet på at få robotter ud på byggepladserne, hvor de kan arbejde sammen med håndværkerne. En stor del af byggebranchens virksomheder kan nemlig ikke skabe vækst på grund af manglende arbejdskraft.

Maskinlæring skal gøre det nemmere at indberette til SKAT

Startup-firmaet Digital Revisor er i gang med at udvikle et digitalt selvbetjeningssystem, der skal gøre det nemmere for små og mellemstore virksomheder at indberette til SKAT. Alexandra Instituttet hjælper med at udvikle maskinlæringsalgoritme og -motor bag systemet.

Dansk viden og teknologi vejer tungt i udlandet

En af verdens største fødevareproducenter har valgt at anvende vejeceller fra danske Eilersen Electric A/S, der ved hjælp af FORCE Technology kan levere en unik teknologi med internationalt anerkendt kalibreringscertifikat.

Dansk OL-leverandør: Fremtiden byder (måske) på 3D printede bocciabolde

Den danske virksomhed Handi Life Sport har leveret bocciabolde til de Paralympiske Lege siden Seoul 1988. Virksomheden fastholder sin førerposition inden for specialsyede bolde til handicappede gennem konstante investeringer i ny teknologi. 

Psykologer hjælper mekanikere i at udføre bedre bilservice

Autoværksteder anvender i stigende grad digitale værktøjer i deres arbejdsprocesser. Derfor har psykologerne hos FORCE Technology afdækket, hvordan mekanikere interagerer med disse systemer. Det giver udviklerne unik indsigt i, hvordan de kan gøre produkterne mere brugervenlige.