Korrekte målemetoder i standarderne viser vejen frem for bilister

Vejstriber og vejskilte har stor betydning for den trafikale sikkerhed rundt om i landet, ikke mindst når solen er gået ned, og det regner.

Klædt på til et sikkert arbejdsmiljø

Praktisk anvendelig viden om arbejdsmiljøledelse er noget, som kursisterne på FORCE Technology’s lead-auditorkurser oplever, at de får med sig.

Danfoss-produkter fragtes sikkert med ISTA-testet emballage

Danfoss får udført ISTA-emballagetest af deres produkter hos FORCE Technology for at sikre, at de emballerede produkter kan tåle at blive fragtet jorden rundt og modstå alle slags miljøpåvirkninger.

Rønne Havn verificerer nyt design med remote simulering

Rønne Havn har fået gennemført succesfulde skibssimuleringer hos FORCE Technology med remote deltagelse over Teams. Formålet var at undersøge, om et nyt havnedesign kan give plads nok til nye, større fartøjer i havnen.

Standarder åbner døre for VELUX på tværs af landegrænser

Standarder er vigtige for den frie bevægelighed af produkter. Med det følger et behov for, at standarderne omfatter de rette målemetoder. Her spiller FORCE Technology en vigtig rolle, særligt indenfor bygningsakustik.

Sjørring Maskinfabrik fremtidssikrer sin forretning med IoT-løsninger

Sjørring kender til vigtigheden af at have den rette skovl på sin entreprenørmaskine; holdbarhed, produktivitet og minimering af brændstofforbrug er alle faktorer, der påvirkes direkte af den påsatte skovl.

Servitize.DK: Transform-forløb hjalp HS Tarm på vej

Gas, olie, biobrændsel, varmepumper – hos HS Tarm handler det om boligopvarmning. Virksomheden med den orangerøde flamme som logo udvikler og sælger systemer, der anvender en bred vifte af varmekilder.

Standarder bidrager til troværdige og tillidsfulde miljøprøvninger

Der er behov for, at standarderne omfatter de rette krav til miljølaboratoriers processer og metoder. FORCE Technology spiller her en vigtig rolle specielt indenfor krav til ledelsessystemer for laboratorier.

“Usynlig” service giver merværdi

HASLE Refractories er beliggende i Rønne på Bornholm og sælger ildfast beton. Et Servitization forløb har gjort virksomheden opmærksom på, at det giver merværdi at gøre de tekniske kompetencer bag den ildfaste beton mere synlig for kunderne.

Verden har brug for klimavenlig beton

Beton er verdens mest anvendte byggemateriale og efterspørgslen efter beton er stigende. Det øger behovet for nye betontyper med mindre klimabelastning. Efter et mangeårigt projektsamarbejde med Teknologisk Institut er Aalborg Portland tæt på at sende en grønnere cementtype på markedet.