Effektiv sundhedsteknologi tager højde for menneskers adfærd

Adfærdsdesign er et effektivt redskab til at udvikle nye teknologiske løsninger, der fordrer selvhjulpen handling til fordel for vores helbred. Derfor har FORCE Technologys IdemoLab, via metoden, hjulpet 2 virksomheder med at udvikle nye sundhedsteknologier i et innovationsprojekt.

Navigér i de nye krav til leverandører af medicinsk udstyr

Med den forestående publicering af de fremtidige regulatoriske krav for medicinsk udstyr - i form af forordningen om medicinsk udstyr - er det tid til, at virksomheder i industrien planlægger deres transition fra det gamle paradigme til det nye.

Der er noget i luften….

Opsigtsvækkende resultater fra undersøgelser af støv på børneværelser, ingen krav til afgasning af kemi fra møbler og få krav til indhold af kemi i byggematerialer. Livet er ikke nemt for det sunde indeklima. Paradoksalt nok viser en ny undersøgelse, at indeklimaet har stor betydning for bygherrer i forbindelse med renovering.
Parfume

Ny rapport: Parfume i rengøringsbranchen og detailindustrien kortlagt

Parfumeallergi er et stigende problem. I en ny rapport har FORCE Technology for Miljøstyrelsen og Arbejdstilsynet undersøgt, hvor udbredt anvendelsen af parfume er i rengøringsbranchen og i detailhandlen i Danmark.
Pulver

Dansk pulver skal kunne klare varmt og fugtigt klima

Dansk fødevare-, foderstof- og lægemiddelindustri har brug for bedre pulvere, hvis Danmark skal stå stærkt i forhold til eksport til nye vækstmarkeder. Nyt projekt skal sikre ny viden og teknologiske løsninger til industrien – løsninger, der er nødvendige for at forstå og styre håndtering, opbevaring og anvendelse af tørre produkter.
tandlægeskræk

Med ny app er det slut med tandlægeskræk

Efter fem år er MIKAT-projektet blevet realiseret i form af denne app mod tandlægeskræk. Så hvis du er en af dem, der er nervøse for at gå til tandlægen, er der nu hjælp at hente på din mobiltelefon
heldagsskole

Heldagsskolen stiller større krav til indeklimaet

Folkeskolereformen stiller langt højere krav til indeklimaet i de lokaler, hvor lærere og elever skal opholde sig, end tidligere. Indeklimaet skal opprioriteres, mener Teknologisk Institut.
Vision for GTS-nettet 2015; kronisk syge

Stort skridt mod bedre behandling af kronisk syge

Forskere og organisationer inden for biomedicin og teknologi har længe ønsket sig en europæisk stamcellebank. Dette ønske blev med hjælp fra midler fra ”Innovative Medicines Initiative” realiseret i 2013. Dermed er der ifølge Bioneer A/S taget et syvmileskridt fremad, når det handler om at udvikle og forberede medicin til syge europæere og dermed en bedre behandling af kronisk syge.
interferens

Forebyggelse af interferens problemer styrker patientsikkerheden

For at undgå at hospitalsudstyr bliver udsat for elektromagnetisk støj og dermed fejler i brug, kontakter stadig flere teknologiansvarlige på supersygehusene DELTA’s EMC-eksperter om hjælp til at tænke EMC og interferens ind allerede i byggerifasen.
DELTA

Hvor kommer bakterien fra?

Overalt i verden bliver mennesker syge af bakterier. Men hvilken bakterie er på spil, og hvor er den syge kommet i kontakt med den? Det er to afgørende spørgsmål at finde et hurtigt svar på for at sætte ind med den rigtige behandling og forebygge at andre bliver syge.