Cybersikkerhed: IoT-produkter med standarder

Standarder er et brugbart værktøj til at sikre pålideligheden i et elektronikprodukt. Men hvilke standarder findes der når man snakker cybersikkerhed? Og hvordan kan vi bruge disse bedst muligt?

Supermarked-robotter skal bringe varer fra lager til hylde

Hvert år bruger medarbejdere i supermarkeder millioner af timer på at skubbe varer fra lageret ud til hylderne. En mobil robot, udviklet af en Odense-baseret startup-virksomhed, skal gøre den proces lidt smartere og lettere.

Standarder har betydning for trafiksikkerheden

Det er vigtigt for trafiksikkerheden, at bilisterne kan orientere sig på den mørke og våde vejbane ved hjælp af vejstriberne. Det stiller store krav til vejstribernes kvalitet. FORCE Technology har mange års erfaring med måling af lys og retrorefleksion.

Viden om standarder forbedrer Falcks dialog med underleverandører

Ved at have forhåndsviden om fremtidige ændringer i standarderne, kan Falck sørge for, at produkter fra deres underleverandører lever op til de kommende krav.

Klædt på til et sikkert arbejdsmiljø

Praktisk anvendelig viden om arbejdsmiljøledelse er noget, som kursisterne på FORCE Technology’s lead-auditorkurser oplever, at de får med sig. Undervisernes kendskab til standarder som ISO 45001 spiller en væsentlig rolle for dette udbytte.

It-branchens kunder stiller krav om it-sikkerhed

Softwarehuse skal ikke længere kun levere god software. På niveau med god projektledelse er it-sikkerhed blevet et konkurrenceparameter. Digitaliseringshuset Ditmer i Aarhus ændrede deres politik for samtlige medarbejdere. Alexandra Instituttet har fungeret som eksterne observatører, der  hjalp med at vurdere, hvilke faldgruber Ditmer skal holde øje med. 

Vigtigheden af transparens i industrielle sikkerhedssystemer

Cybersikkerhed er et aspekt af ens elektronikprodukter, man er nødt til at kigge på, når der skal laves kravsspecifikationer til nye moduler og installationer. Krav til cybersikkerhed omfatter blandt andet adgangskontrol, softwareopdateringer og overvågning.

Spritny, brandsikker løsning kan redde patienters liv

Med en brandsikker spritdispenser, der kan placeres i flugtveje, vil IWI Technology styrke bekæmpelsen af infektioner, multiresistente bakterier og vira på hospitaler. Den er udviklet i samarbejde med DBI – og er i disse Corona-tider mere aktuel end nogensinde.

DBI snart klar til brandtest i ny stor ovn

DBI har investeret i en ny, stor ovn og indleder om få dage de første kontroltests af ovnens funktioner. Dermed forventes det, at DBI kan tilbyde akkrediterede brandtests i ovnen fra slutningen af februar.

Hvordan påvirker spændingsudfald elektriske apparater?

Det danske elnet leverer en spænding, der for det meste er stabil og uden forstyrrelser. Men hvad nu hvis strømmen en dag forsvinder? Ny standard for EMC-test fokuserer på netop dette, så elektronikprodukter, der skal CE-mærkes, bliver testet for spændingsudfald fra elnettet.