Udfordringer med brandsikkerheden på containerskibe

Brande på containerskibe kan medføre tab af menneskeliv og enorme værdier. Alligevel er der meget lidt reel viden på området. Derfor har DBI undersøgt området i projektet CONTAIN, som er første skridt på vejen mod bedre brandsikkerhed.

Guide: Kom godt fra start med IoT

Guiden beskriver, hvordan man som virksomhed eller offentlig organisation kan komme godt og hurtigt i gang med IoT, undgå teknologiens faldgruber og udnytte de allerede høstede erfaringer på en konstruktiv måde.

Ny løsning sætter en stopper for hackerangreb

I regi af MADE Digital har C.C. Jensen i samarbejde med Alexandra Instituttet udviklet digitalt opkoblede produkter, der på en sikker måde sender data i realtid fra oliefiltre på bl.a. Maersk-skibe og fra toppen af vindmøller til hovedkvarteret i Danmark. IoT-løsningen bliver pilottestet i foråret 2021 og kan blive en gamechanger for C.C. Jensen.

I cybersikkerhedens tjeneste

Nye standarder indenfor IoT skal værne om cybersikkerheden for produkter og udstyr, der kobles på internettet. FORCE Technology’s ajourførte viden om standarderne hjælper produktudviklerne på sikker vej.

Projekt rejser tvivl om standard for brandimprægneret træ

DBI og Teknologisk Institut har i et fælles projekt undersøgt, hvad der sker med brandegenskaberne, når brandimprægneret træ udsættes for vind og vejr.

Cybersikkerhed: IoT-produkter med standarder

Standarder er et brugbart værktøj til at sikre pålideligheden i et elektronikprodukt. Men hvilke standarder findes der når man snakker cybersikkerhed? Og hvordan kan vi bruge disse bedst muligt?

Supermarked-robotter skal bringe varer fra lager til hylde

Hvert år bruger medarbejdere i supermarkeder millioner af timer på at skubbe varer fra lageret ud til hylderne. En mobil robot, udviklet af en Odense-baseret startup-virksomhed, skal gøre den proces lidt smartere og lettere.

Standarder har betydning for trafiksikkerheden

Det er vigtigt for trafiksikkerheden, at bilisterne kan orientere sig på den mørke og våde vejbane ved hjælp af vejstriberne. Det stiller store krav til vejstribernes kvalitet. FORCE Technology har mange års erfaring med måling af lys og retrorefleksion.

Viden om standarder forbedrer Falcks dialog med underleverandører

Ved at have forhåndsviden om fremtidige ændringer i standarderne, kan Falck sørge for, at produkter fra deres underleverandører lever op til de kommende krav.

Klædt på til et sikkert arbejdsmiljø

Praktisk anvendelig viden om arbejdsmiljøledelse er noget, som kursisterne på FORCE Technology’s lead-auditorkurser oplever, at de får med sig. Undervisernes kendskab til standarder som ISO 45001 spiller en væsentlig rolle for dette udbytte.