Nye brandtestmuligheder hos DBI

Brandspjæld og brandbeskyttede bjælker og søjler er nogle af de nye elementer, som DBI nu kan teste. Som noget nyt tilbydes også streaming af brandtests.

Det meste omkring os bliver koblet til nettet – og sikkerheden er ikke god nok

Vi lever i en verden, hvor ethvert produkt bliver koblet til nettet. Sikkerhed er ikke kun risikoen for datalæk, også smarte enheder, der ikke er sikret, kan kontrolleres af mennesker.

Flere projekter om brandimprægneret træ på vej

Nu skal udfordringerne med ældning af brandimprægneret træ håndteres. Det skal ske gennem en række løsningsorienterede projekter og aktiviteter, som har til formål at gøre det muligt at dokumentere brandegenskaberne for brandhæmmet træ over tid.

Beskytter coronapasset vores data tilstrækkeligt?

Alexandra Instituttet giver et bud på, hvor godt vores data er beskyttet i det nuværende pas, og hvordan vi kan optimere sikkerheden med nye teknologier.

VR-træning skal hjælpe til vurdering af brandsteder

Hvordan vurderer man et brandsted, og hvornår er der brug for en brandundersøger? Det kan forsikringsselskaber blive klogere på, hvis de tager på kursus hos DBI. Som noget nyt indgår der i undervisningen nu også øvelser i virtual reality. Det sparer tid og giver virkelighedstro læring.

DBI udvikler nyt digitalt projekteringsværktøj til installatører og rådgivere

Tilbudsgivning, projektering og drift kan nu blive lettere og billigere for bl.a. installatører og rådgivere. DBI’s nye digitale værktøj hjælper i alle faser af byggeriet.

Udfordringer med brandsikkerheden på containerskibe

Brande på containerskibe kan medføre tab af menneskeliv og enorme værdier. Alligevel er der meget lidt reel viden på området. Derfor har DBI undersøgt området i projektet CONTAIN, som er første skridt på vejen mod bedre brandsikkerhed.

Guide: Kom godt fra start med IoT

Guiden beskriver, hvordan man som virksomhed eller offentlig organisation kan komme godt og hurtigt i gang med IoT, undgå teknologiens faldgruber og udnytte de allerede høstede erfaringer på en konstruktiv måde.

Ny løsning sætter en stopper for hackerangreb

I regi af MADE Digital har C.C. Jensen i samarbejde med Alexandra Instituttet udviklet digitalt opkoblede produkter, der på en sikker måde sender data i realtid fra oliefiltre på bl.a. Maersk-skibe og fra toppen af vindmøller til hovedkvarteret i Danmark. IoT-løsningen bliver pilottestet i foråret 2021 og kan blive en gamechanger for C.C. Jensen.

I cybersikkerhedens tjeneste

Nye standarder indenfor IoT skal værne om cybersikkerheden for produkter og udstyr, der kobles på internettet. FORCE Technology’s ajourførte viden om standarderne hjælper produktudviklerne på sikker vej.