audioklub

Dansk Audioklub

Dansk Audioklub er for dig, der arbejder med audioprodukter med fokus på lydkvalitet.

Dansk Audioklub er et nyt initiativ i DELTA, som er målrettet virksomheder og personer, der arbejder professionelt med reproduceret lyd, dvs. lyd fra højttalere, hovedtelefoner, høreapparater, telefoner, m.v.

Aktiviteterne i Dansk Audioklub

Fokus for aktiviteterne i Audioklub vil være på bedømmelser af den opfattede lydkarakter (audio perception) og relevante elektro-akustiske målinger, der normalt indgår i udviklingsarbejde og dokumentation. Klubbens aktiviteter vil styrke medlemmernes viden om metoder og ’good practices’ indenfor både lyttetest og elektroakustiske målinger, og på møderne vil det tilstræbes, at atmosfæren bliver fortrolig og uformel gennem fælles erfaringsudveksling, fælles projekter efter medlemmernes ønsker, lyttetests og praktiske arrangementer.

Meld din virksomhed ind i Dansk Audioklub

Det årlige kontingent er på DKK 5.000 ekskl. moms og medlemskabet vil være for virksomheder, hvor man kan deltage med 2 medlemmer pr. møde. Møderne vil som udgangspunkt foregå hos DELTA i Hørsholm og er altid inklusiv forplejning. og der afholdes 2 heldagsmøder om året omhandlende forskellige emner bl.a. sensoriske evalueringsmetoder, databehandling og akustiske rum.

Læs mere om Dansk Audioklub.