'Vores forventning er, at det bliver et mini Silicon Valley'

Sådan lyder det fra Droids Agency, der til september flytter ind hos Dansk Center for Anvendt Kunstig Intelligens - DCAKI.

Tøv ikke med kunstig intelligens

Kunstig intelligens er et vidunderligt værktøj, som kan løfte dansk erhvervsliv til nye højder. Men erhvervslivet tøver, fordi den nye teknologi er usynlig. Og netop den tøven kan blive farlig for vores konkurrenceevne.

Interoperabilitet i ældre medicoudstyr

Et reelt marked for interoperable, telemedicinske produkter synes tættere på end nogensinde, takket være de seneste års indsats i de nordiske lande. Det er derfor tid til at overveje, hvad der skal ske med eksisterende udstyr.

Augmented Reality erstatter smartphones i løbet af de næste ti år!

Inden for de næste ti år ændres måden, vi tilgår digital information. Det kommer til at ske igennem briller og kontaktlinser - og ikke via smartphonen, lyder det fra Alexandra Instituttets ekspert, Jesper Mosegaard.

Live tracking gør mavefornemmelser overflødige

I dag kan man som eventarrangør billigt få et overblik over, hvor ens gæster bevæger sig hen, og hvor mange folk der er hvor på et givent tidspunkt – i realtid. Metoden blev blandt andet taget i brug af Alexandra Instituttet under årets Folkemøde.

Byd den digitale tvilling velkommen

Forestil dig at din bil, båd eller dit hus har en præcis digital model, der kan fortælle, hvilken del, der trænger til en fysisk justering eller vedligehold. En sådan levende digital model af fysiske produkter kaldes typisk for en ‘digital tvilling’.

Sådan kommer AR til at ændre vores hverdag

I Virtual Reality (VR) bliver man lukket inde i en virtuel verden, og på den måde afskærmer man sig fra den fysiske verden. Augmented Reality (AR) er derimod i den anden ende af denne form for mixed-reality spektrum. Se hvordan det vil påvirke os i denne Tech Talk.

Innovationsprojekt skal lede LED-belysning til længere levetid

En af de store udfordringer for LED lys er driverelektronikkens robusthed - den aktive elektronik i lyskilderne kan nemlig have svært ved at klare påvirkningerne i de tiltænkte brugsmiljøer. Et nyt projekt finansieret af INNO-SE søger derfor at karakterisere det elektriske miljø i større LED-installationer.

Dårlige stik koster pålidelighed og penge

Stik er kendt som det svageste led i kæden, når det handler om pålidelighed af elektronikprodukter. Som virksomhed kan man dog sikre, at stikkene i ens produkter har den rette robusthed og pålidelighed, takket være en pålidelighedstest udviklet af FORCE Technologys afdeling DELTA.

Risk management, EMC og medical devices

Ingen steder er kravet om risikobetragtninger i forbindelse med EMC gjort mere eksplicit i de harmoniserede standarder end for medicoteknisk udstyr. Det er der gode grunde til.