Individuel datakontrol gavner også virksomheder og stat

Data kan berige vores hverdag og vores samfund – også uden at det enkelte menneske mister kontrollen over sine egne data og dermed liv, hvis det gøres rigtigt.

EMC- og MIL-standarder til det tunge grej

Elektronisk udstyr til milliært brug skal ofte opfylde strenge krav i de såkaldte MIL-standarder. Når man vælger, hvilke dele af MIL-standarderne, man vil teste sit udstyr op imod, er der en del aspekter omkring immunitet og EMC, man skal have med i sine overvejelser.

SMV’er skal rustes til den digitale transformation

Alexandra Instituttet er med i projektet Digital Business Transformation, der skal hjælpe små og mellemstore virksomheder i deres arbejde med den digitale omstilling.

SMV'er har sværest ved at leve op til nye dataregler

Store virksomheder går gerne forrest for at leve op til persondataforordningen, mens flere mindre virksomheder ser det som noget unødvendigt, man kun lige akkurat lever op til. Det viser en undersøgelse, der er udført, få måneder før forordningen træder i kraft.

Her er Danmarks største måleområde indenfor vakuumkalibrering

Vakuumkalibrering fra atmosfærisk tryk og ned til 10μPa gør FORCE Technology i Brøndby til det eneste laboratorie i landet, der kan udføre kalibrering i området fra atmosfærisk tryk ned til højt vakuum. Dette kommer især den danske industri til gavn, da både viden og ressourcer fastholdes i Danmark.

Internationalt samarbejde åbner for brug af nye materialer i industrien

I resultatkontrakten ”Internationalt GTS-arbejde til understøtning af danske SMV’ers eksport og vækst” har Teknologisk Institut arbejdet på at hjælpe små og mellemstore fremstillingsvirksomheder med at få en lettere adgang til udenlandske serviceydelser igennem etablering af strategiske samarbejdsrelationer med udenlandske RTO’er. 

Ny guide: Sådan kommer du i gang med Energy Harvesting

Smarte, trådløse enheder byder ofte på en række problemstillinger som knytter sig til deres strømforsyning og brug af batterier. Derfor er Energy Harvesting et interessant alternativ. Hvis du gerne vil blive klogere på metoden kan en ny guide fra FORCE Technology hjælpe dig i gang.

Hvad kan Blockchain egentligt bruges til?

Blockchain er en af tidens mest hypede teknologier, men er samtidigt en ny og uprøvet størrelse, som kan være svær at overskue. Det vil en ny rapport ændre på ved at gennemgå konkrete cases, der skal give et overblik over de eksisterende erfaringer på området. Her får du nogle af dem.

Viden om stikpålidelighed fører til pålidelige produkter

Langt de fleste elektroniske apparater er udstyret med en eller flere typer stik, der ofte har stor indflydelse på produktets pålidelighed. Som designer af elektronikprodukter gør man derfor klogt i at finde ud af, om stikkene er det svage punkt i designet, og om de eventuelt reducerer produkters pålidelighed.

Viden fra elnettet kan fastslå produkters levetid

Igennem 70 år er der opsamlet unik viden fra det danske elnet om det elektriske miljø, som elektroniske apparater konstant er udsat for. Den viden kan bruges til beregning af elektriske produkters levetid. Det er noget, FORCE Technology arbejder med.