Kontroversiel AI-teknologi kan hjælpe mange

AI-teknologi kan bl.a. bruges til at skabe nøgenbilleder af personer, ud fra et billede af ansigtet. Teknologien åbner dog også op for et væld af muligheder.

Hvidbog: Fejlfinding i IoT-projekter

Få indblik i fejlfinding i IoT i denne hvidbog, som går i dybden med de tekniske aspekter af fejlfinding i IoT-projekter – nemlig software, hardware, dataopsamling, analyse og test.

Hent gratis værktøj til GAP-analyse for DS 21001

FORCE Technology har udviklet et værktøj til at lave GAP-analyser, så din virksomhed bliver klar til certificering i henhold til DS 21001.

Klædt på til et sikkert arbejdsmiljø

Praktisk anvendelig viden om arbejdsmiljøledelse er noget, som kursisterne på FORCE Technology’s lead-auditorkurser oplever, at de får med sig.

I cybersikkerhedens tjeneste

Nye standarder indenfor IoT skal værne om cybersikkerheden for produkter og udstyr, der kobles på internettet. FORCE Technology’s ajourførte viden om standarderne hjælper produktudviklerne på sikker vej.

Viden om standarder fremtidssikrer medicoudstyr

Mange mindre medicovirksomheder har behov for - men ikke ressourcerne til - at følge med i det europæiske standardiseringsarbejde. Viden fra FORCE Technology hjælper dem med at fremtidssikre deres produkter.

Rønne Havn verificerer nyt design med remote simulering

Rønne Havn har fået gennemført succesfulde skibssimuleringer hos FORCE Technology med remote deltagelse over Teams. Formålet var at undersøge, om et nyt havnedesign kan give plads nok til nye, større fartøjer i havnen.

ALK’s kvalitetssikring sætter patientsikkerheden højest

Samarbejde omkring rutinemæssige kvalitetssikringsopgaver giver ALK tryghed for, at deres vaccinepræparater er sikre for patienterne, inden vaccinen bliver sendt på markedet.

Ny løsning fjerner metan fra drikkevandet

Kombinationen af en børnemadras, en sandkasse og naturligt forekommende bakterier kan potentielt reducere mængden af drivhusgassen metan i drikkevand med helt op til 75 pct.

Innovativ plantedyrkning har et stort grønt potentiale

Hos Teknologisk Institut i Taastrup har man de sidste år opbygget faciliteter, der arbejder med innovativ plantedyrkning. Særligt mikroalger viser et stort potentiale, som en af fremtidens vigtige bioressourcekilder.