Sådan skal danske virksomheder vokse ind i himlen

FORCE Technology og Alexandra Instituttet arbejder sammen i et nyt rum-projekt, som skal synliggøre og styrke danske virksomheders mulighed for at udvide deres forretning til også at omfatte rummet.
Valgmuligheder

Bliver dine kunder skræmt væk af for mange valgmuligheder?

Konsekvensen af et stort og komplekst produktprogram er forvirrede kunder, som vælger at blive væk. De uendelige valgmuligheder og specialtilpassede løsninger gør oven i købet din produktion kompleks og langsom.

Smykkedesignere udvikler intelligent smykke til vordende fædre

Studerende på KEA har udviklet et intelligent smykke til vordende fædre, så de kan følge det ufødte barns bevægelser. IdemoLab introducerede de studerende til hardware og meningsfyldt design af intelligente produkter og hjalp en gruppe med at stifte en virksomhed.

Har du sagt nej til en ordre for nyligt?

Er din virksomhed én af dem, som udvikler nye produkter, når kunderne beder om det? Så kan der opstå problemer, hvis i sælger de kundetilpassede løsninger til standardpris. En klar definition af standard og et fælles og kundetilpasset sprog på tværs af virksomheden kan hjælpe jer til at få betaling for de ekstra ressourcer, i bruger på kundetilpassede løsninger.

Simple regler - men mange krav at slås med i militærindustrien

Elektronikprodukter til militærindustrien er kendetegnet ved ret høje krav til robusthed og dokumentation. Små styktal på leverancerne og kostbare konstruktioner gør det fristende i stedet at anvende ”civile” produkter, men kan de bruges?

Er vi klar til kunstig intelligens i retssalen?

Begrebet disruption rammer alle steder i samfundet. Det gælder også inden for juridisk rådgivning. En rapport fra Deloitte, som Financial Times refererede til tidligere på året, forudser, at op mod 114.000 arbejdspladser inden for juridisk rådgivning i Storbritannien vil blive automatiseret inden for de næste 20 år. I Danmark er det heller ikke urealistisk, at kunstig intelligens kan blive fast inventar i vores retssale.

Hvordan kan IoT gøres pålideligt?

Når man for mekaniske og elektroniske produkter taler om pålidelighed, bliver det ofte sidestillet med termomekaniske påvirkninger og fejl relateret til aldring og slitage. Men hvilke nye fejltyper introduceres med Internet of Things (IoT), og hvad kan der gøres for at forebygge dem?
Ultraaqua

Dansk teknologi giver svømmehaller uden klordampe

Den danske Cleantech virksomhed ULTRAAQUA står bag en teknologi til rensning af vand i svømmehaller, der bliver benyttet i både Danmark og i udlandet. Virksomheden har haft et tæt samarbejde med GTS-instituttet DHI.

5 råd til styring af innovationsprojekter

At arbejde med innovation kan til tider forekomme kaotisk, forvirrende og uhåndterbart. Og på grund af manglende strategiske overvejelser er det ofte mere eller mindre tilfældigt, om man opnår det ønskede resultat. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være.

Fusionen der styrker GTS-opgaven og dansk erhvervsliv

DELTA og FORCE Technology er fusioneret og skaber dermed Danmarks største GTS-institut. Med godt 1.600 medarbejdere og over 1,5 mia. kr. i omsætning er målet blandt andet at blive den centrale samarbejdspartner i Norden, når det handler om at digitalisere produktion, produkter og processer.