'Vores forventning er, at det bliver et mini Silicon Valley'

Sådan lyder det fra Droids Agency, der til september flytter ind hos Dansk Center for Anvendt Kunstig Intelligens - DCAKI.

Tøv ikke med kunstig intelligens

Kunstig intelligens er et vidunderligt værktøj, som kan løfte dansk erhvervsliv til nye højder. Men erhvervslivet tøver, fordi den nye teknologi er usynlig. Og netop den tøven kan blive farlig for vores konkurrenceevne.

Sådan kommer du i gang med automation

Implementering af robotteknologi behøver ikke at være problematisk ifølge seniorspecialist ved Teknologisk Institut, Bo Genefke, som har 30 års erfaring med automatisering. Han giver her en simplificeret tretrinsraket til, hvordan man kan opnå succes.

Live tracking gør mavefornemmelser overflødige

I dag kan man som eventarrangør billigt få et overblik over, hvor ens gæster bevæger sig hen, og hvor mange folk der er hvor på et givent tidspunkt – i realtid. Metoden blev blandt andet taget i brug af Alexandra Instituttet under årets Folkemøde.

Software er essentielt for apparaters pålidelighed

FORCE Technology er i gang med projektet ’Physics of Failure’, hvor man søger viden om, hvad der skal til for at udvikle pålidelige produkter - og software er i den grad også en del af ligningen.

IT-truslen er også reel på SMS og sociale medier

I dag ved de fleste, at de skal være på vagt over for falske e-mails. Men den bevidsthed har vi endnu ikke fået over for SMS-angreb. Det viser en undersøgelse, som DBI og Alexandra Instituttet har gennemført i samarbejde med Forsvarsakademiet i regi af projektet SAVE.

Hvordan sikrer du dig bedst mod it-angreb?

I forbindelse med Internet Week Denmark satte Alexandra Instituttet fokus på it-sikkerhed. Simon Sørensen fra Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center og Alexandra Instituttets eksperter i it-sikkerhed gav her gode råd til, hvad virksomheder og privatpersoner kan gøre for bedre at sikre sig mod cyberkriminalitet.

Sådan rykker du fra data til datadreven forretning

Kan dine egne kundedata fortælle dig, hvilke kunder der vil forlade dig? Måske. Men bare dét, at du stiller dig selv spørgsmålet, gør, at du allerede er ved at rykke datadreven innovation ind i din forretning. Og så kan du ligeså godt gøre det ordentligt.

Sådan skal danske virksomheder vokse ind i himlen

FORCE Technology og Alexandra Instituttet arbejder sammen i et nyt rum-projekt, som skal synliggøre og styrke danske virksomheders mulighed for at udvide deres forretning til også at omfatte rummet.

Selvforsynende kredsløb giver bedre sensorer

ASICs til selvforsynende IoT-sensorapplikationer med integreret energy harvesting power management interfaces kan hjælpe os af med batteriskift. Dermed vil sensorerne være i stand til at varetage langt flere opgaver effektivt.