Flere projekter om brandimprægneret træ på vej

Nu skal udfordringerne med ældning af brandimprægneret træ håndteres. Det skal ske gennem en række løsningsorienterede projekter og aktiviteter, som har til formål at gøre det muligt at dokumentere brandegenskaberne for brandhæmmet træ over tid.

Ny sprogteknologi læser flydende dansk

Infomedia overvåger og analyserer medieomtaler for virksomheder via mere end 200.000 mediekilder verden over. Med en ny, avanceret teknologi tilbyder de nu kunderne helt nye muligheder.

VR-træning skal hjælpe til vurdering af brandsteder

Hvordan vurderer man et brandsted, og hvornår er der brug for en brandundersøger? Det kan forsikringsselskaber blive klogere på, hvis de tager på kursus hos DBI. Som noget nyt indgår der i undervisningen nu også øvelser i virtual reality. Det sparer tid og giver virkelighedstro læring.

Guide: Kom godt fra start med IoT

Guiden beskriver, hvordan man som virksomhed eller offentlig organisation kan komme godt og hurtigt i gang med IoT, undgå teknologiens faldgruber og udnytte de allerede høstede erfaringer på en konstruktiv måde.

Ny løsning sætter en stopper for hackerangreb

I regi af MADE Digital har C.C. Jensen i samarbejde med Alexandra Instituttet udviklet digitalt opkoblede produkter, der på en sikker måde sender data i realtid fra oliefiltre på bl.a. Maersk-skibe og fra toppen af vindmøller til hovedkvarteret i Danmark. IoT-løsningen bliver pilottestet i foråret 2021 og kan blive en gamechanger for C.C. Jensen.

Kontroversiel AI-teknologi kan hjælpe mange

AI-teknologi kan bl.a. bruges til at skabe nøgenbilleder af personer, ud fra et billede af ansigtet. Teknologien åbner dog også op for et væld af muligheder.

Hvidbog: Fejlfinding i IoT-projekter

Få indblik i fejlfinding i IoT i denne hvidbog, som går i dybden med de tekniske aspekter af fejlfinding i IoT-projekter – nemlig software, hardware, dataopsamling, analyse og test.

Standarder åbner døre for VELUX på tværs af landegrænser

Standarder er vigtige for den frie bevægelighed af produkter. Med det følger et behov for, at standarderne omfatter de rette målemetoder. Her spiller FORCE Technology en vigtig rolle, særligt indenfor bygningsakustik.
FORCE Technology

Elsikkerhed for IT og AV-udstyr til udendørs brug

Som fabrikant vil du for alt i verden undgå denne situation. Denne artikel hjælper dig til at forstå, hvorledes du kan designe og teste produkter til udendørs brug. Artiklen henvender sig primært til producenter af IT- og AV-udstyr, men alle fabrikanter af udstyr til udendørs brug kan få værdifuld information her.

Smiley-ordning – skaber værdi for egenkontrol i forsynings- og boligselskaber

FORCE Technology har udviklet et koncept, der indeholder værktøjet "RiskKal", som skal sikre et kvalificeret datagrundlag for kalibrering i egenkontrollen, og en simpel dokumentation i form af en Smiley-ordning.