IoT-sensorer får energi tappet fra omgivelserne

En af de største udfordringer ved at bruge trådløse sensornetværk er batterilevetiden. Et alternativ er at udnytte den energi, der findes i sensorens omgivelser. Dette alternativ giver mulighed for at gøre IoT-enhederne vedligeholdelsesfri og selvstændigt strømforsynende.

Opsamling af data fra badeværelset

En lille sensor-boks i brusenichen, der opsamler data mens vi bader, skal gøre os bevidste om vores vandforbrug.  Bag løsningen står Kolding-firmaet ShowerEcoGuide, der allerede har sendt løsningen i test hos flere hotelkæder.

Supply chain management er kritisk for produktpålidelighed

Den anerkendte forsker Michael Pecht fra CALCE på University of Maryland har omfattende viden om, hvordan den virkelige verden agerer i forhold til pålidelighed og produktudvikling. Her er nogle af hans observationer, som han delte ud af til SPM’s jubilæumsseminar.

Cybersikkerhedstjek åbner eksportdøre for virtuel sparegris

ERNIT har udviklet en virtuel sparegris, der hjælper børn med at forstå begrebet med at spare op til deres ønsker. For at vise omverdenen, at deres IoT-produkt er sikkert i brug, fik ERNIT foretaget en 3. parts sikkerhedsscreening hos Nordic IoT Centre.

Alexandra Instituttet tracker 20.000 menneskers færden på HAVEN festivalen

Alexandra Instituttet opstillede 10 sensorer på HAVEN festivalen på strategisk udvalgte steder, som gav god dækning af festivalen og dermed et godt datagrundlag at analysere ud fra. 

Cybersikkerhedsscreening af produkter

Software indbygges i stadig flere produkter, som sidder i produktionslinjer og kontrolsystemer, og dermed øges afhængigheden af IT-sikkerhed. Men hvordan sikrer vi os, at produkterne er tilstrækkeligt sikre og forbliver sikre i hele deres levetid? 

Psykologer hjælper mekanikere i at udføre bedre bilservice

Autoværksteder anvender i stigende grad digitale værktøjer i deres arbejdsprocesser. Derfor har psykologerne hos FORCE Technology afdækket, hvordan mekanikere interagerer med disse systemer. Det giver udviklerne unik indsigt i, hvordan de kan gøre produkterne mere brugervenlige.

Standarder - en guldgrube af brugbar information

FORCE Technology deltager i standardisering indenfor ’miljøforhold, klassifikation og metoder til test’ og har dermed fingeren på pulsen hvad angår udvikling af standarder indenfor klimatisk og mekanisk test.

Gode ideer til smarte produkter skal bringes helt i mål

Produkter som tilpasser sig brugeren, og som snakker sammen? FORCE Technology står bag ”Nordic IoT Center”, som hjælper dansk erhvervsliv med at udvikle og implementere ideer til nye intelligente produkter. 

Designprincipper bag meningsfuld IoT

Til tider støder man på IoT-enheder med tvivlsomme eller unødvendige features. Der er dog principper, som kan hjælpe, når man vil designe IoT-enheder, som er meningsfulde. En IoT-designekspert peger her på nogle af dem.