Nyt testcenter for designpsykologi øger forståelsen af brugeradfærd

FORCE Technology har oprettet et nyt Designpsykologisk Testcenter til måling af brugeradfærd. Arbejdsformen adskiller sig fra de normalt anvendte metoder til den slags målinger, idet centret kombinerer etnografiske metoder med den seneste teknologi indenfor psyko-fysiologiske målinger.
cercell

GTS-kompetencer var affyringsrampe for ny virksomhed

CerCell har 12 ansatte og producerer bioreaktorer til engangsbrug målrettet den bioteknologiske industri. Projektmidler og adgangen til laboratorier hos Bioneer var den kombination, der gjorde det muligt at etablere virksomheden tilbage i 2010. 

Ny medicolovgivning kræver øget tilsyn med software

Ny EU-forordning øger kontrollen med risikofyldte apps og den kliniske funktionalitet, hvilket gør det sværere for softwareudviklere at lancere produkter.

GTS-infrastruktur åbner døren til Mexico

Sidste år investerede FORCE Technology i en fuldautomatisk kraftmaskine, som er den største af sin slags i Danmark. Denne investering har været til glæde for den 27-mands store virksomhed, Eilersen Electric A/S, der i snart 50 år har solgt vejeceller. 

Derfor bør du teste elsikkerheden af elektronikprodukter

Det er ikke alene lovpligtigt at sørge for, at ens elektronikprodukt er sikkert - det giver også designmæssige forbedringer og god teknisk dokumentation at gennemgå et elsikkerhedstestforløb. Du kan blive klogere på fordelene her.

Danfoss Drives bygger fremtidens fabrik

Robotteknologi, kunstig intelligens, sensorer og 3D-print er blot et lille udvalg af de nye Industri 4.0. teknologier. Teknologierne er i fuld gang med at forandre den måde, vi producerer på.

Team Danmark får hjælp fra vindtunnel

Inden OL i Tokyo i 2020 træner det danske banelandshold i cykling hårdt. For at forbedre chancen for en OL-medalje tester de også aerodynamikken af rytternes udstyr i FORCE Technologys vindtunnel.

Maskinlæring vejer værdien i elevdata

Kan maskinlæring berige den eksisterende viden om elevfrafald på ungdomsuddannelserne og dermed skabe bedre beslutningsgrundlag? Det har Horsens Kommune i samarbejde med Alexandra Instituttet undersøgt i et pilotprojekt.

Individuel datakontrol gavner også virksomheder og stat

Data kan berige vores hverdag og vores samfund – også uden at det enkelte menneske mister kontrollen over sine egne data og dermed liv, hvis det gøres rigtigt.

Robotrådgiver skal vurdere skader på biler

En auto-takserings-billede-algoritme skal støtte Topdanmarks eksperter i at vurdere skader på biler. Kort fortalt går det ud på at bruge machine learning til at kigge på billeder af skadede biler og få kunstig intelligens til at give en vurdering af skadens omfang samt pris for udbedring.