Sådan skal danske virksomheder vokse ind i himlen

FORCE Technology og Alexandra Instituttet arbejder sammen i et nyt rum-projekt, som skal synliggøre og styrke danske virksomheders mulighed for at udvide deres forretning til også at omfatte rummet.
Valgmuligheder

Bliver dine kunder skræmt væk af for mange valgmuligheder?

Konsekvensen af et stort og komplekst produktprogram er forvirrede kunder, som vælger at blive væk. De uendelige valgmuligheder og specialtilpassede løsninger gør oven i købet din produktion kompleks og langsom.

Smykkedesignere udvikler intelligent smykke til vordende fædre

Studerende på KEA har udviklet et intelligent smykke til vordende fædre, så de kan følge det ufødte barns bevægelser. IdemoLab introducerede de studerende til hardware og meningsfyldt design af intelligente produkter og hjalp en gruppe med at stifte en virksomhed.

Har du sagt nej til en ordre for nyligt?

Er din virksomhed én af dem, som udvikler nye produkter, når kunderne beder om det? Så kan der opstå problemer, hvis i sælger de kundetilpassede løsninger til standardpris. En klar definition af standard og et fælles og kundetilpasset sprog på tværs af virksomheden kan hjælpe jer til at få betaling for de ekstra ressourcer, i bruger på kundetilpassede løsninger.

Nu kommer robotterne ud på byggepladsen

Først var der Industry 4.0. Nu kommer Construction 4.0. Det mener Finn Christensen, som er en af stifterne bag upstart-virksomheden Robot At Work, der har som ambition at automatisere byggepladsen. Som en del af robotmiljøet i Odense har virksomheden fået en solid platform at bygge videre på.

Ny analyse: Mange brandsikringsanlæg har fejl

Ca. 70% af automatiske brandalarmanlæg og mere end 50% af sprinkleranlæg hos virksomheder og offentlige institutioner har fejl, når de inspiceres. Det viser en ny analyse, som DBI har lavet på baggrund af tal fra 2015 og 2016.

Simple regler - men mange krav at slås med i militærindustrien

Elektronikprodukter til militærindustrien er kendetegnet ved ret høje krav til robusthed og dokumentation. Små styktal på leverancerne og kostbare konstruktioner gør det fristende i stedet at anvende ”civile” produkter, men kan de bruges?

Er vi klar til kunstig intelligens i retssalen?

Begrebet disruption rammer alle steder i samfundet. Det gælder også inden for juridisk rådgivning. En rapport fra Deloitte, som Financial Times refererede til tidligere på året, forudser, at op mod 114.000 arbejdspladser inden for juridisk rådgivning i Storbritannien vil blive automatiseret inden for de næste 20 år. I Danmark er det heller ikke urealistisk, at kunstig intelligens kan blive fast inventar i vores retssale.

Danfoss udvikler termostat i TestSelv-faciliteter

Danfoss har i forbindelse med et IoT-udviklingsprojekt benyttet DELTA – En del af FORCE Technology og afdelingens nyoprettede IoT TestSelv-faciliteter i Aarhus. Hensigten var at lave 2D-udstrålingsmålinger på en antenne i en af deres termostater, så designet kunne optimeres.

Hvordan kan IoT gøres pålideligt?

Når man for mekaniske og elektroniske produkter taler om pålidelighed, bliver det ofte sidestillet med termomekaniske påvirkninger og fejl relateret til aldring og slitage. Men hvilke nye fejltyper introduceres med Internet of Things (IoT), og hvad kan der gøres for at forebygge dem?