Rapport kaster lys over levetiden på LED-belysning

LED belysning vinder stadig større indpas i disse år, specielt på grund af et lavt energiforbrug og lang levetid. Men levetiden udfordres af ting, man ikke altid er opmærksom på. En ny rapport som FORCE Technology har bidraget til, giver indblik i de faktorer der bidrager til den kortere levetid.
Social Engineering

IoT-sikkerhed i Build 4.0

Nyt projekt skal hjælpe virksomheder i at identificere og håndtere de trusler, der kan opstå i forbindelse med nye IoT, Smart Home og Smart Building-løsninger – også kendt under betegnelsen Build 4.0.

Viden fra elnettet kan fastslå produkters levetid

Igennem 70 år er der opsamlet unik viden fra det danske elnet om det elektriske miljø, som elektroniske apparater konstant er udsat for. Den viden kan bruges til beregning af elektriske produkters levetid. Det er noget, FORCE Technology arbejder med.

IoT-sensorer får energi tappet fra omgivelserne

En af de største udfordringer ved at bruge trådløse sensornetværk er batterilevetiden. Et alternativ er at udnytte den energi, der findes i sensorens omgivelser. Dette alternativ giver mulighed for at gøre IoT-enhederne vedligeholdelsesfri og selvstændigt strømforsynende.

InnoBooster førte til hurtig udvikling af spændende produkt

DBI hjalp glasvægsproducenten SKANDI-BO med at søge InnoBooster-midler. Dermed fik SKANDI-BO økonomisk støtte til hurtigt at teste et helt nyt glaselement til skibs- og offshore-brug. Produktet er nu klart til markedet, og interessen er stor.

Dansk radarproducent sætter robotter på programmet

Verdens førende producent af Doppler-radarer har sammen med Teknologisk Institut i Odense og Manufacturing Technology Centre i Storbritannien arbejdet på at implementere en robotløsning, hvor lodningsprocessen er i fokus.

Kan man fjerne partikler og gasser fra brændeovnsrøg?

Partikler fra brændeovnsrøg er skadelige for miljøet og menneskers sundhed. Et nyt projekt, støttet af Miljøstyrelsen, skal undersøge, om man med såkaldt kold plasma kan fjerne gas- og partikelemissioner på en effektiv og billig måde. 

Er der en fremtid i frikadeller med plantefibre?

Tilsætning af rugklid og ærtefibre kan gøre kødprodukter mere mættende og skabe sundere alternativer til eksisterende kødprodukter, viser erhvervs Ph.d. 

Opsamling af data fra badeværelset

En lille sensor-boks i brusenichen, der opsamler data mens vi bader, skal gøre os bevidste om vores vandforbrug.  Bag løsningen står Kolding-firmaet ShowerEcoGuide, der allerede har sendt løsningen i test hos flere hotelkæder.

Hvor længe lever elektronikken?

Kendskab til levetiden af elektronikken i moderne produkter er vigtig. Her kan du læse om nogle af de spændende tiltag, som FORCE Technology arbejder med for at fastlægge levetid af elektronik brugt i vidt forskellige situationer.