Psykologer hjælper mekanikere i at udføre bedre bilservice

Autoværksteder anvender i stigende grad digitale værktøjer i deres arbejdsprocesser. Derfor har psykologerne hos FORCE Technology afdækket, hvordan mekanikere interagerer med disse systemer. Det giver udviklerne unik indsigt i, hvordan de kan gøre produkterne mere brugervenlige.

Standarder - en guldgrube af brugbar information

FORCE Technology deltager i standardisering indenfor ’miljøforhold, klassifikation og metoder til test’ og har dermed fingeren på pulsen hvad angår udvikling af standarder indenfor klimatisk og mekanisk test.

Kunstig intelligens gør det muligt at opdage og stoppe droner

Det voksende antal af små, billige droner bringer i dag et stigende antal problemer med sig. Der er derfor behov for nye værktøjer, der kan spotte dronerne, når de nærmer sig et bestemt område - og her kan kunstig intelligens hjælpe.

SPM dengang, i dag og i fremtiden

Sammenslutningen for Pålidelighed og Miljøer (SPM) er en netværksforening, hvor ildsjæle gennem 50 år har arbejdet på at gøre produkter pålidelige og robuste. Her 50 år efter begyndelsen kan foreningen med stolthed se tilbage på en lang række eksempler på, at visionen er blevet ført ud i livet.

Kan vi undgå spredning af bakterier i hospitalsmiljøer?

Hvert år bliver 100.000 danske patienter smittet under hospitalsindlæggelse, hvilket er en af hovedårsagerne til at patienter får forlænget deres indlæggelse. Derfor vil et nyt projekt mindske smittefaren ved at udvikle antibakterielle dørhåndtag.

Hvordan lyder motervejen?

Når der planlægges og anlægges nye veje, skal der forinden gennemføres en VVM-undersøgelse. Her udarbejdes en redegørelse for anlægsprojektets forventede, væsentlige påvirkninger af miljøet. Redegørelsen indgår i den offentlige høring og anvendes som beslutningsgrundlag for realisering af projektet. 

Gode ideer til smarte produkter skal bringes helt i mål

Produkter som tilpasser sig brugeren, og som snakker sammen? FORCE Technology står bag ”Nordic IoT Center”, som hjælper dansk erhvervsliv med at udvikle og implementere ideer til nye intelligente produkter. 

Viden findes lige rundt om hjørnet

Teknologisk Instituts omfattende viden om robotteknologi gør det muligt at komme hurtigt og sikkert i mål med sine automatiseringsløsninger, fortæller salgschef Frank Damkjær, Pehama Production A/S. 

Designprincipper bag meningsfuld IoT

Til tider støder man på IoT-enheder med tvivlsomme eller unødvendige features. Der er dog principper, som kan hjælpe, når man vil designe IoT-enheder, som er meningsfulde. En IoT-designekspert peger her på nogle af dem.

GTS-nettet er en ”deleordning” for SMV’er

Familievirksomheden Thürmer Tools har disruptet sig selv og står efter at være dømt ude igen stærkt på markedet for værktøjer. Virksomheden har arbejdet tæt sammen med GTS-institutterne.