Ny rapport giver indsigt i mission profiles

Mission profiles er en vigtig del af produktudviklingsprocessen og udgangspunktet for specifikation af produktkrav, men hvordan genereres mission profiles for nye produkter i praksis? Ny SPM-rapport giver praktiske eksempler på mission profiles og afledte tests.

Sika sikrer støjdæmpning på skibe

Et lavt støj- og vibrationsniveau på skibe er essentielt, hvis passagerer skal sikres en behagelig rejse. Sika Marine fremstiller skibsgulve, og virksomheden samarbejder med FORCE Technologys akustikere om løsninger til reduktion af strukturbåret støj.

Nu skal radioprodukter snart godkendes af et Notified Body

Efter 12. juni 2017 er det udelukkende muligt at placere de fleste radioprodukter på det europæiske marked, hvis man har fået produktet typegodkendt hos et Notified Body under det nye radioudstyrsdirektiv (RUD).

Sådan rykker du fra data til datadreven forretning

Kan dine egne kundedata fortælle dig, hvilke kunder der vil forlade dig? Måske. Men bare dét, at du stiller dig selv spørgsmålet, gør, at du allerede er ved at rykke datadreven innovation ind i din forretning. Og så kan du ligeså godt gøre det ordentligt.

Refleksion skal sikre parløb mellem teknologi og politik

I en verden, hvor alt går hurtigere og hurtigere, er det vigtigt at holde fast i de teknologiske rammer, når man på politisk niveau diskuterer samfundets fremtidige udvikling. Derfor er FORCE Technology repræsenteret i arbejdsgruppen ’IEEE EPPI working group on ICT’, hvor man diskuterer væsentlige teknologiske problemstillinger.

NOFA holder sit første netværksmøde

Netværk Omkring FødevareAllergener, NOFA, holder torsdag den 30. marts sit første netværksmøde. Her vil Teknologisk Institut, Food Diagnostics APS og nu også DHI, tage hul på netværkets aktiviteter sammen med en række danske virksomheder.

Sådan skal danske virksomheder vokse ind i himlen

FORCE Technology og Alexandra Instituttet arbejder sammen i et nyt rum-projekt, som skal synliggøre og styrke danske virksomheders mulighed for at udvide deres forretning til også at omfatte rummet.
Valgmuligheder

Bliver dine kunder skræmt væk af for mange valgmuligheder?

Konsekvensen af et stort og komplekst produktprogram er forvirrede kunder, som vælger at blive væk. De uendelige valgmuligheder og specialtilpassede løsninger gør oven i købet din produktion kompleks og langsom.

Smykkedesignere udvikler intelligent smykke til vordende fædre

Studerende på KEA har udviklet et intelligent smykke til vordende fædre, så de kan følge det ufødte barns bevægelser. IdemoLab introducerede de studerende til hardware og meningsfyldt design af intelligente produkter og hjalp en gruppe med at stifte en virksomhed.

Har du sagt nej til en ordre for nyligt?

Er din virksomhed én af dem, som udvikler nye produkter, når kunderne beder om det? Så kan der opstå problemer, hvis i sælger de kundetilpassede løsninger til standardpris. En klar definition af standard og et fælles og kundetilpasset sprog på tværs af virksomheden kan hjælpe jer til at få betaling for de ekstra ressourcer, i bruger på kundetilpassede løsninger.