Kontroversiel AI-teknologi kan hjælpe mange

AI-teknologi kan bl.a. bruges til at skabe nøgenbilleder af personer, ud fra et billede af ansigtet. Teknologien åbner dog også op for et væld af muligheder.

Hvidbog: Fejlfinding i IoT-projekter

Få indblik i fejlfinding i IoT i denne hvidbog, som går i dybden med de tekniske aspekter af fejlfinding i IoT-projekter – nemlig software, hardware, dataopsamling, analyse og test.

Fremtidens kælder er fugt- og lugtfri

Som bygningsejer er misfarvninger, afskallende puds, saltudfældninger og muggen luft i kælderen ikke et ukendt fænomen. Årsagen er fugt, og betyder ofte, at kælderen er mindre anvendelig. Nyt projekt vil begrænse fugten – og lugten - i kælderen.

Hent gratis værktøj til GAP-analyse for DS 21001

FORCE Technology har udviklet et værktøj til at lave GAP-analyser, så din virksomhed bliver klar til certificering i henhold til DS 21001.

Brug NDT til at kvalitetssikre sammenstøbte betonelementer

Der er kommet større fokus på kvalitetskontrol af sammenstøbte betonelementer med Bulletin 5. FORCE Technology anbefaler primært at anvende NDT, ikke-destruktive undersøgelser til kvalitetssikring.

Korrekte målemetoder i standarderne viser vejen frem for bilister

Vejstriber og vejskilte har stor betydning for den trafikale sikkerhed rundt om i landet, ikke mindst når solen er gået ned, og det regner.

Klædt på til et sikkert arbejdsmiljø

Praktisk anvendelig viden om arbejdsmiljøledelse er noget, som kursisterne på FORCE Technology’s lead-auditorkurser oplever, at de får med sig.

I cybersikkerhedens tjeneste

Nye standarder indenfor IoT skal værne om cybersikkerheden for produkter og udstyr, der kobles på internettet. FORCE Technology’s ajourførte viden om standarderne hjælper produktudviklerne på sikker vej.

Viden om standarder fremtidssikrer medicoudstyr

Mange mindre medicovirksomheder har behov for - men ikke ressourcerne til - at følge med i det europæiske standardiseringsarbejde. Viden fra FORCE Technology hjælper dem med at fremtidssikre deres produkter.

Danfoss-produkter fragtes sikkert med ISTA-testet emballage

Danfoss får udført ISTA-emballagetest af deres produkter hos FORCE Technology for at sikre, at de emballerede produkter kan tåle at blive fragtet jorden rundt og modstå alle slags miljøpåvirkninger.