Webinar: Olier og fedtstoffer i madindustrien

Torsdag d. 20. januar inviterer Teknologisk Institut til et webinar, der sætter fokus på olier og fedtstoffers rolle i fødevareapplikationer. På webinaret kan du få indsigt i feltet, og høre forskellige oplægsholdere.

Olier og fedtstoffer kan være vanskelige at arbejde med. Derfor tilbyder Teknologisk Institut et gratis online webinar om oliers og fedtstoffers roller i fødevareapplikationer til gavn for fødevarevirksomheder.

Det gratis online webinar gennemgår oliers og fedtstoffers rolle i fødevareindustrien og omhandler hovedsageligt krystallisering, formulering og oxidation af olier og fedtstoffer og virkningen af disse processer i fødevareapplikationer. Dette vil bl.a. give deltagerne en bedre forståelse af, hvordan krystallisering kan styre tekstur, mundfornemmelse og produktstabilitet.

Desuden vil deltagerne få en indsigt i, hvordan olier og fedtstoffer kan formuleres til emulsioner for dermed at forhindre faseadskillelse i olie og vand, og hvordan emulsioner kan bruges til tilsætning af ikke-vandopløselige ingredienser såsom æteriske olier og nogle vitaminer (f.eks. D-vitamin) og dermed forbedre deres biotilgængelighed i fødevareapplikationer.

Oplægsholderne er seniorspecialist og ph.d. Bianca Lucani, som er ekspert i olier og fedtstoffer og emulsionsteknologi, og konsulent Lars Månsson, der har mange års erfaring inden for olie- og fedtoxidation.

Info

Tidspunkt: torsdag d. 20. januar 2022, Kl. 14:00 – 15:00

Sted: online

Pris: det er gratis at deltage i webinaret

Du kan læse mere og tilmelde dig her