Detaljer

Dato:
Onsdag d. 6. oktober

Tidspunkt:
Kl. 9:00 – 10:00

Sted:
Online – via Microsoft Teams

 

Læs mere

Arrangør

Arrangør:
FORCE Technology

Telefon:
43 26 70 00

E-mail:
info@forcetechnology.dk

IoT troubleshooting

Onsdag d. 6. oktober afholder FORCE Technology et webinar, der sætter fokus på, hvordan du håndterer de problemer, der kan opstå, når IoT-nedbrud påvirker driften i din virksomhed.

Er IoT en del af driften i jeres virksomhed eller ved at blive det, så skal du være forberedt på at utilsigtet drift kan opstå på grund af uforudsete driftsbetingelser.

IoT bliver en del af driften i flere og flere virksomheder. At finde årsagen til en fejl eller et nedbrud i et IoT-system kræver bred ekspertviden og ikke mindst en struktureret fremgangsmetode, der sikrer ordentlig dokumentation, og at fejlen bliver fundet så hurtigt som muligt.

IoT troubleshooting processen er målrettet fejlsøgning på IoT-systemer. Processen er underbygget af FORCE Technology og Alexandra Instituttets kombinerede kernekompetencer inden for fejlsøgningsopgaver, kombineret med en bred viden og et stort netværk af specialister inden for IoT.

I dette webinar vil du blive præsenteret for både processen som FORCE Technology anvender og hvilke værktøjer vi bruger til at analysere systemerne, og sidst men ikke mindst, eksempler på systemfejl og hvordan de blev identificeret.

Det er gratis at deltage i webinaret

Tilmeld dig og læs mere her