Digitalisering og automatisering i vandforsyningen

Mandag d. 4. oktober inviterer Alexandra Instituttet til seminar, der sætter fokus på, hvordan kunstig intelligens kan anvendes til at optimere driften af vandforsyninger. Du kan bl.a. høre om hvordan Machine Learning kan anvendes i praksis.

Hvordan bruges Machine Learning og Model Predictive Control til optimering af drift af vandforsyningen? På dette seminar sættes der fokus på mulighederne med digitalisering og automatisering i vandsektoren.

Mange forbinder kunstig intelligens med noget, der udelukkende foregår i en computer. Men selvom eksempelvis et rensningsanlæg er en praktisk foranstaltning, så vil styringen af det ofte være digital. Og når vi skal agere i en natur, der bliver mere og mere uforudsigelig, så får vi brug for al den hjælp, vi kan få. Her er det oplagt at bruge kunstig intelligens, der netop kan finde mønstre i komplicerede data – det er vores mulighed for at forudse det uforudsigelige.

Mød bl.a. Alexandra Instituttets Principal Green Urban Designer Trine Plambech, der vil præsentere bæredygtige udfordringer og løsninger i samarbejdet om at digitalisere vandsektoren.

Info

Tidspunkt: mandag d. 4. oktober, Kl. 12:30 – 16:00

Sted: AquaGlobe, Døjsøvej 1, 8660 Skanderborg

Pris: det er gratis at deltage i arrangementet

Læs mere, se programmet og tilmeld dig her