Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Workshop: Metrologi i den grønne omstilling

6. december - 13:00 - 16:30

Gratis

Tirsdag d. 6. december kan du komme med til en workshop, der sætter fokus på de måletekniske udfordringer, som den grønne omstilling vil medføre. På dagen vil der være forskellige oplæg, der fokuserer på hver sit område.

Europa-Kommissionens grønne aftale, har som mål at stoppe udledningen af drivhusgasser inden udgangen af 2050. Her er målet, at den økonomiske vækst skal afkobles fra anvendelsen af fossile ressourcer gennem omstilling til vedvarende energikilder.

Dette vil medføre ændringer i måden energi genereres, oplagres, og distribueres på. Energiteknologier som vind, sol, biomasse, geotermisk energi, hydrogen og batterier vil blive udbygget i stor skala og integreres i den eksisterende energiinfrastruktur.

Den grønne omstilling vil medføre nye måletekniske udfordringer både i Danmark og internationalt; og en høj grad af samarbejde mellem måleinstitutter og industri bliver derfor nødvendigt.

Denne workshop vil sætte fokus på at klargøre industriens nuværende og fremtidige metrologibehov (både måletekniske og mht. standardisering) i forbindelse med den grønne omstilling, og sammenholde disse med måleinstitutternes kompetencer.

Arrangementet afholdes af DFM sammen med Energy Cluster Denmark, Teknologisk Institut og FORCE Technology.

Info

Tidspunkt: Tirsdag d. 6. december, Kl. 13:00 – 16:00

Sted: DFM A/S, Kogle Allé 5, 2970 Hørsholm

Pris: Det er gratis at deltage i arrangementet

Du kan se programmet og tilmelde dig her

Detaljer

Dato:
6. december
Tidspunkt:
13:00 - 16:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Gå til begivenhed

Sted

DFM
Kogle Allé 5
Hørsholm, 2970 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 7730 5800
Se Sted hjemmeside