Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar: Kombinér flere robot- og sensorteknologier til at løse nye opgaver

30. juni - 10:00 - 11:30

Gratis

Torsdag d. 30. juni kan du deltage i et webinar, der sætter fokus på hvordan robotter kan samarbejde om komplekse opgaver i nye domæner, ved brug af nye platforme og sensorer.

Nye robotplatforme – der både kan rulle, gå eller flyve – kommer på markedet, og gennem en kombination af disse platforme, kan man øjne mulighed for at automatisere opgaver i domæner, der traditionelt ikke har været automationsvenlige.

Teknologisk Institut, Aalborg Universitet og Odense Robotics inviterer derfor til et webinar, som tager udgangspunkt i resultaterne fra projektet Enabling Technologies for Multi-Robot Systems, hvor formålet har været at udforske multirobotsystemers muligheder i nye domæner.

Hvilke teknologier kræves for at muliggøre multirobotsystemer til gavn i nye domæner? Og hvordan får man forskellige robotsystemer til at kommunikere og dele relevant data?

Det er mere specifikt spørgsmålene, som robotspecialister fra Teknologisk Institut og Aalborg Universitet er i færd med at jagte, og de vil til webinaret – sammen med en række virksomhedspartnere – dele ud af deres foreløbige erfaringer.

Info

Tidspunkt: torsdag d. 30. juni, Kl. 10:00 – 11:30

Sted: online

Pris: det er gratis at deltage i webinaret

Du kan læse mere om webinaret, se programmet og tilmelde dig her

Detaljer

Dato:
30. juni
Tidspunkt:
10:00 - 11:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Gå til begivenhed

Arrangør

Teknologisk Institut
Telefon:
72 20 20 00
E-mail:
info@teknologisk.dk
Se Arrangør hjemmeside