Webinar: Bæredygtig fødevareproduktion
16. januar 2025 - 14:00 - 15:00
FreeHvordan kan vi gøre fødevareproduktion mere bæredygtig uden at gå på kompromis med produkt- og fødevaresikkerhed samt høj hygiejne? Ved et webinar d. 16. januar 2025, gør FORCE Technologys eksperter dig klogere på, hvordan din fødevareproduktion kan gøres mere bæredygtig.
Adgang til viden
I det fireårige projekt “Kompetencecenter for hygiejne, sundhed og produktsikkerhed” har FORCE Technology arbejdet på at udvikle værktøjer og metoder, der støtter en mere bæredygtig fødevareproduktion.
Fire års viden og erfaringer er nu ved at blive konsolideret og bliver udgivet som en pixi-publikation i begyndelsen af 2025. I den forbindelse inviterer FORCE Technology til et webinar, og giver her en indflyvning til nogle af aktiviteterne fra publikationen.
Webinaret vil præsentere nøgleindsigter og aktiviteter fra publikationen, og du vil få en forståelse af de beslutningsstøttende værktøjer, der er udviklet under projektet.
Info
- Dato: 16. januar 2025
- Tid: 14:00-15:00
- Sted: Online
Deltagelse i webinaret er gratis, og alle deltagere vil få tilsendt pixi-publikationen, der opsummerer projektets resultater og tilbyder yderligere læsning.
Detaljer
- Dato:
- 16. januar 2025
- Tidspunkt:
-
14:00 - 15:00
- Pris:
- Free
- Begivenhed Kategori:
- Webinar
- Hjemmeside:
- Gå til begivenhed