Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tag med på en rejse ind i fremtidens grønne og digitale energisystem

5. maj - 08:30 - 16:00

Gratis

Torsdag d. 5. maj inviterer GTS-institut på en guidet tur med elbussen, hvor du kommer rundt til spændende destinationer i og omkring Aarhus, der alle arbejder med at realisere fremtidens grønne og komplekse energisystem.

Grønne energikilder skal tilkobles på nye måder, fjernvarme og varmepumper skal styres digitalt, elbiler skal oplades intelligent, forbrugerne skal bruge energi på nye måder, vi skal opkobles i energifællesskaber – og vigtigst af alt, så skal hele energisystemet være fossilfrit om ganske kort tid.

De mange komponenter i energisystemet skal respondere på hinanden og spille sammen som instrumenter i et symfoniorkester. Og dirigenten, der skal få det hele til at spille sammen, er digitalisering.

Derfor skal du med

Formålet med dagen er at udforske, hvilken rolle digitale teknologier får i fremtidens energisystem. Er du tech-virksomhed, der ønsker at bidrage til den grønne omstilling ved at designe digitale løsninger til fremtidens fossilfri energisystem, så skal du købe en (gratis) billet til denne rejse.

Det får du med hjem

Med dig hjem fra rejsen vil du, udover indsigt i fremtidens komplekse energisystem, få en liste og en beskrivelse af de vigtigste udfordringer, som tech-industrien bør tage fat på, hvis de vil bidrage med at realisere en grøn fremtid med fossilfri energi.

Info

Tidspunkt: torsdag d. 5. maj, Kl. 8:30 – 16:00

Sted: DOKK1, Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus

Pris: det er gratis at deltage i arrangementet

Læs mere, se programmet og tilmeld dig her

Detaljer

Dato:
5. maj
Tidspunkt:
08:30 - 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Gå til begivenhed

Arrangør

Alexandra
Telefon:
70 27 70 12
E-mail:
alexandra@alexandra.dk
Se Arrangør hjemmeside