Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Securitydagen 2022

6. oktober - 08:30 - 16:00

Torsdag d. 6. oktober afholder DBI en faglig netværks- og læringsdag for dig, der arbejder strategisk og taktisk med planlægning af sikring og overvågning. Deltag og få inspiration til, hvordan du kan gribe fat i både nye og kendte sikringsudfordringer med nye tilgange og metoder.

Det helt centrale emne på dette års Securitydag er digitalisering med konkrete løsninger, personlige synspunkter og inspirerende ideer. Det bliver en dag rig på inspiration med faglige indlæg, networking, sparring og erfaringsudveksling med både indlægsholdere og de andre deltagere fra branchen.

Programmet byder bl.a. også på indlæg om: Muligheder i forhold til IT-sikre overvågningsanlæg, muligheder og trusler med droner og overvejelser vedr. valg og muligheder med diverse managementplatforme og -systemer samt integrationsmuligheder.

I denne video kan du høre uddannelsesleder hos DBI, Marianne Skriver Poulsen, forklare om hvad du vil kunne opleve på dagen.

Målgruppe

Securitydagen er for dig, der i det daglige arbejder med planlægning af sikring og overvågning. Her er der mulighed for at blive opdateret med det nyeste og aktuelle inden for security-området.

På Securitydagen bliver deltagerne klogere på, hvad der aktuelt rører sig i branchen og hvilke farer der lurer i fremtiden.

Info

Tidspunkt: torsdag d. 6. oktober, Kl. 8:30 – 16:00

Sted: Hos DBI, Jernholmen 12, 2650 Hvidovre

Pris: Deltagelse koster 4.770 kr. for medlemmer og 5.300 kr. for ikke-medlemmer.

Du kan læse mere, se programmet og tilmelde dig her

Detaljer

Dato:
6. oktober
Tidspunkt:
08:30 - 16:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Gå til begivenhed

Arrangør

DBI
Telefon:
36 34 90 00
E-mail:
dbi@brandogsikring.dk
Se Arrangør hjemmeside