Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

ROBOTBRAG 2023

3. maj - 09:30 - 16:30

Gratis

Vær med d. 3. maj når Teknologisk Institut og DIRA inviterer til ROBOTBRAG 2023. På dagen har du mulighed for at lade dig inspirere, og dagen vil have særligt fokus på hvordan vi kan skubbe grænserne for, hvad der kan automatiseres.

Danske virksomheder skal tilbage i robotførerfeltet efter et par år, hvor andre lande er begyndt at kravle over de rød-hvide på robotranglisterne. Teknologisk Institut og DIRA inviterer derfor danske virksomheder til at besøge ROBOTBRAG den 3. maj 2023 og lade sig inspirere til igen at blive frontløbere, som skubber til grænsen for, hvad der kan automatiseres.

På dagen vil man vil bl.a. kunne møde Teknologisk Instituts uvildige specialister og rådgivere inden for industriel automation, mobile robotter, droneteknologi, cobot-teknologi, vision og sensorer, kunstig intelligens, robotsikkerhed og meget mere. Faktisk kan deltagerne i år – i forbindelse med tilmeldingen – på forhånd booke en tid til 30 minutters uforpligtende rådgivning i løbet af dagen om en konkret robot- eller automationsudfordring.

Deltagerne vil deltagere i vanlig stil også kunne gå på opdagelse blandt både fremtidens og nutidens robotteknologi. I den forbindelse står omkring 75 DIRA-medlemmer klar i DIRA Business-området, der fungerer som robotindustriens udstillingsvindue.

Info

Tidspunkt: Onsdag den 3. maj 2023 klokken 9:30-16:30

Sted: Teknologisk Institut, Forskerparken 10F, 5230 Odense M

Pris: Det er gratis at deltage i arrangementet

Du kan læse mere og tilmelde dig her

Detaljer

Dato:
3. maj
Tidspunkt:
09:30 - 16:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Gå til begivenhed

Arrangør

Teknologisk Institut
Telefon:
72 20 20 00
E-mail:
info@teknologisk.dk
Se Arrangør hjemmeside