Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

MADE Open Lab – Nye trends og tendenser i bearbejdningsindustrien

9. juni - 12:30 - 16:00

Gratis

Torsdag d. 9. juni kan du deltage i MADE Open Lab ’Nye trends og tendenser i bearbejdningsindustrien’ og høre om, hvordan de nye teknologier kan gavne industrien og være med til at bringe dansk produktion i front.

På Made Open Lab kan du høre om de nyeste trends inden for bearbejdningsindustrien og opleve de nye teknologier, der er på vej.

Teknologi forudser nøjagtig geometri

DTU giver indblik i, hvordan digitale tvillinger kan implementeres i bearbejdningsprocesser med effektiv modellering og simulering til forudsigelse af emnets geometriske nøjagtighed og overfladetopografi.

DMG Mori fortæller om mulighederne med Hybrid Bearbejdning med udgangspunkt i maskinen ’LASERTEC 65 DED’, hvor traditionel CNC-bearbejdning og 3D-print med laser er samlet i én maskine. Kan man nytænke design og bearbejdning af emner i metal med denne teknologi?

Millpart fortæller om, hvordan det er lykkes dem at udvikle innovation af hydraulikblokke ved at flytte produktion fra traditionel fremstilling til 3D-print med efterfølgende CNC-bearbejdning og kaster lys over deres næste skridt på rejsen.

DAMRC giver et indblik i et forsøg på at erstatte traditionelle køle-/smøremidler med kryogenkøling i form af flydende nitrogen. Her kan du høre om hvad både fordele/ulemper og udfordringer er.

Info

Tidspunkt: torsdag d. 9. juni, Kl. 12:30 – 16:00. Registrering og sandwich fra kl. 12.

Sted: DAMRC, Sandagervej 10, Port 4, 7400 Herning

Pris: det er gratis at deltage i arrangementet.

OBS: tilmelding skal ske senest onsdag d. 1. juni 2022.

Er du tilmeldt og udebliver uden afbud, opkræves et gebyr på kr. 250 (ekskl. moms)

Du kan læse mere, se programmet og tilmelde dig her

Detaljer

Dato:
9. juni
Tidspunkt:
12:30 - 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Gå til begivenhed