Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

MADE Open Lab – Avancerede robotprocesser i produktionen

25. august - 10:00 - 15:00

Gratis

Kom og vær med torsdag d. 25. august når MADE holder Open Lab, hvor du kan få indsigt i de nyeste trends og opleve robotteknologier, der kan løse avancerede produktionsprocesser.

Kom med til MADE Open Lab den 25. august 2022 på Teknologisk Institut i Odense. Her vil du få muligheden for at komme helt tæt på robotteknologier til avancerede produktionsprocesser og møde teknologileverandører, -specialister, og forskere. Det er en unik mulighed for at få inspiration og viden om, hvordan de nyeste robotteknologier kan anvendes til forskellige produktionsprocesser med udgangspunkt i konkrete markedsbehov og virksomhedscases.

Erfaringer, udfordringer og nye muligheder

Dagen byder på korte oplæg fra forskere, specialister og virksomheder, der fortæller og viser aktuelle trends og erfaringer med anvendelse af robotteknologier til avancerede produktionsprocesser. Hør fx om det nyeste inden for kunstig intelligens til optimering af bearbejdningsprocesser, skalering af pilot produktioner mm.

Blandt andre fortæller Haldor Topsøe, hvordan de designer, udvikler og skalerer fabriksanlæg. Derudover byder dagen også på et oplæg om, hvordan man arbejder med kollaborative robotter i bearbejdningsprocesser fra forskningsprojekterne i MADE FAST, og Teknologisk Institut giver gode råd til automatisering af manuelle processer, f.eks. håndtering, skruning, limning, samling e.l.

Open Lab – demonstrationer af robotter

På dagen udstiller en række teknologileverandører deres innovative løsninger. Her er rig mulighed for at netværke samt opleve konkrete eksempler på robotløsninger til forskellige produktionsprocesser.

Info

Tidspunkt: Torsdag d. 25. august, Kl. 10:00 – 15:00

Sted: Teknologisk Institut, Center for Robotteknologi – Forskerparken 10F, 5230 Odense M – mødelokale 2.1

Pris: Det er gratis at deltage i arrangementet.

OBS: Tilmelding skal ske senest d. 18. august.

Du kan læse mere, se programmet og tilmelde dig her

Detaljer

Dato:
25. august
Tidspunkt:
10:00 - 15:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Gå til begivenhed