Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Konference: Sociale robotter og sansestimulerende teknologier

31. maj - 09:00 - 16:00

Vær med onsdag d. 31. maj, når Teknologisk Institut inviterer til konference om sociale robotter og sansestimulerende teknologier. På dagen vil du bl.a. få indblik i konkrete undersøgelser, og der vil være mulighed for dialog og networking.

I Danmark og internationalt har man gennem en årrække investeret i sociale robotter og sansestimulerende teknologier på social- og sundhedsområdet. De forskellige teknologier har potentiale til både at aflaste personalet og give øget livskvalitet og tryghed hos borgerne. Så hvad siger erfaringerne om, hvordan man skal anvende dem?

Konferencen dykker ned i konkrete undersøgelser og analyser af brugererfaringer og reflekterer over etiske og sociale aspekter af arbejdet med sociale robotter og sansestimulerende teknologier.

Velfærdsteknologiske virksomheder byder ind med stande, som demonstrerer udviklingen på området – og bidrager til dialogen om teknologiernes udviklingspotentiale, og hvad der er aktuelt på markedet lige nu.

Endelig inviteres alle deltagere til dialog i en paneldebat om fremtidens brug af sociale robotter og sansestimulerende teknologier inden for social- og sundhedsområdet med særligt fokus på etik og behov for uddannelse.

Bemærk! Der vil være oplæg på både dansk og engelsk.

Info

Tidspunkt: onsdag d. 31. maj, Kl. 9:00 – 16:00

Sted: Odense

Pris: 795,- ekskl. moms

OBS: Tilmelding koster 495,- ved Early Bird pris indtil d. 31. marts

Du kan læse mere og tilmelde dig her

Konferencen støttes af Danish Life Science Cluster og arrangeret af Teknologisk Institut, CareNet og VIA University College.

Detaljer

Dato:
31. maj
Tidspunkt:
09:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Gå til begivenhed

Arrangør

Teknologisk Institut
Telefon:
72 20 20 00
E-mail:
info@teknologisk.dk
Se Arrangør hjemmeside