Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Konference: Sådan fremtidssikrer du din virksomhed i krisetider

27. april - 08:30 - 13:00

Gratis

Torsdag d. 27. april afholder Modstandsdygtig.DK en konference om virksomheder i krisetider, hvor du kan blive klogere på, hvordan din virksomhed kan navigere i kriser og bruge dem som springbræt til vækst.

Hvordan forholder man sig som virksomhed til fremtiden? Og hvordan fremtidssikrer man sin virksomhed på langt og kort sigt? Det får du input og konkrete råd til på denne konference.

Du vil bl.a. blive præsenteret for et overblik over, hvordan geopolitikken påvirker de globale forsyningskæder af Peter Viggo Jakobsen, hvordan du kan øge din virksomheds resiliens og robusthed fra specialister og eksperter samt konkret erfaring med at bruge kunstig intelligens til at spå om fremtiden i din branche.

Du bliver inspireret til at arbejde strategisk med din virksomheds modstandsdygtighed og får indsigt i, hvordan andre virksomheder har øget deres modstandsdygtighed.

Arrangementet er en del af projektet Modstandsdygtig.DK, der har til formål at ruste danske virksomheder til fremtidige kriser ved at øge deres agilitet og robusthed – deres modstandsdygtighed.

Info

Tidspunkt: torsdag d. 27. april, Kl. 8:30 – 13:00

Sted: Teknologisk Institut, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C, Konferencesalen

Pris: det er gratis at deltage i arrangementet

Læs mere, se programmet og tilmeld dig her

Detaljer

Dato:
27. april
Tidspunkt:
08:30 - 13:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Gå til begivenhed