Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Konference: Kan vi vinde over vandet?

18. januar 2024 - 10:00 - 15:30

Gratis

Teknologisk Institut inviterer til konference den 18. januar 2024, hvor fokus er på udfordringer og løsninger, når der bygges nyt og renoveres i et langt mere fugtigt klima, end tidligere. For det vådere vejr udfordrer byer, bygninger og konstruktioner på en ny måde.

En af konsekvenserne af klimaforandringerne er ændringer i vores vejr. Vi oplever mere nedbør og i voldsommere mængder og det går hårdt ud over vores bygninger, byggematerialer og byer. Januar 2023 var den vådeste januar nogensinde, og vi kan forvente endnu flere af den slags rekorder i fremtiden.

Viden fra specialister, branchen og dig

På Teknologisk Institut oplever man nye skader på bygninger. Skader som ikke er forudset og som netop skyldes det vådere vejr vi oplever i Danmark. På denne konference vil der være oplæg fra GTS-instituttets specialister og en række samarbejdspartnere, hvor du kan blive klogere på konkrete initiativer og løsninger.

Som deltager bliver du også inddraget aktivt på konferencen og får dermed mulighed for at byde ind med din viden undervejs samt sætte dit præg på, hvordan de kæmpestore udfordringer vi står midt i kan løses.

Sammen kan vi gøre en forskel

Dagen skal gøre os alle klogere på konsekvenserne af det vådere vejr for vores byggede miljø. Hvad kan vi gøre? Hvad gør vi allerede? Hvad skal der gøres anderledes end i dag? Og kan vi gøre noget hver især? Og der er brug for alle gode kræfter, for der skal handles nu – og det kræver samspil og samarbejde mellem offentlige institutioner, vidensinstitutioner, virksomheder og myndigheder. Med dette afsæt diskuteres udfordringer, muligheder og løsninger på tværs af alle aktører i byggebranchen.

Konferencen holdes i et samarbejde mellem WE BUILD DENMARK og DNNK, og i regi af Teknologisk Instituts Resultatkontakt om Klimaomstilling, finansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Info

Tid: D. 18. januar, kl. 10:00 – 15:30

Sted: Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, indgang 1, Konferencesalen

Pris: Gratis deltagelse ved tilmelding

Læs mere og tilmeld dig konferencen her

Detaljer

Dato:
18. januar 2024
Tidspunkt:
10:00 - 15:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Gå til begivenhed

Sted

Teknologisk Institut Taastrup
Gregersensvej 8
Taastrup, 2630
+ Google Maps
Phone
72202000
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Teknologisk Institut
Phone
72 20 20 00
Email
info@teknologisk.dk
Se Arrangør hjemmeside