Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Konference: Hvordan skalerer vi fremtidens grønne brændsler?

30. januar 2023 - 09:30 - 16:30

Gratis

Mandag d. 30. januar 2023 kan du deltage i en konference, der sætter fokus på den hastige udvikling i teknologierne indenfor grønne brændsler og Power-to-X (PtX).

Det er vigtigt at sætte turbo på produktionen af grønne brændsler i takt med at efterspørgslen stiger markant, hvilket nødvendiggør opskalering i et hidtil uhørt omfang.

Hvordan skaber vi de rette teknologiske løsninger til produktion og håndtering af grønne brændsler i stor skala?

Teknologierne og mulighederne er mange og de kan bidrage til den grønne omstilling. For at kunne følge med den stærkt stigende efterspørgsel kræver det at produktion, lagring og distribution af grønne brændsler opskaleres kraftigt. Her er de teknologiske løsninger og udviklingen heraf essentielle parametre for at sikre at fremtidens værdikæder grundlægges, er skalerbare og økonomisk rentable i det lange løb.

Konferencen vil have et fælles program om formiddagen. Efter frokost vælger man ét af de tre spændende spor.

Spor 1: Digital infrastruktur til det grønne energisystem

Dette spor har fokus på teknologiske løsninger, indenfor digitalisering og sporbarhed, som medvirker til at mindske de markedsmæssige barrierer for opskalering af grøn energi. Hvordan bidrager fremtidens tarifering til at fremme PtX opskalering, rentabilitet, sektorkobling og sikre velfungerende markeder i balance? Hvordan sikres tilliden til grøn oprindelse af brændsler igennem værdikæderne?

Spor 2: Sikkerhed og standarder

Dette spor har fokus på sikkerhed og standarder i forbindelse med produktion og håndtering af grønne brændsler i stor skala. Hvordan opskalerer vi sikkert og omkostningseffektivt i et hidtil uhørt omfang? Hvordan indtænkes sikkerhed i alle faser på tværs af branchen? Hvordan bidrager standarder til opskaleringen med sikkerhed, interoperabilitet, krav, tests og eksportmuligheder?

Spor 3: Off-take af grønne brændsler

Dette spor har fokus på kraftig opskaleret anvendelse af grønne brændsler, særligt methanol. Hvilke trends er der i anvendelsen af fremtidens grønne brændsler? Hvordan bidrager aftagerne til at skabe værdikæder, der er skalerbare og økonomisk rentable i det lange løb? Hvordan klargøres og konverteres infrastrukturen og slutbrugerne til de grønne brændsler? Hvordan udvikler vi de rette teknologiske løsninger i form af forbrændingsmotorer, brændselsceller, mv.?

Målgruppe

  • Leverandører af teknologi til producenterne
  • Leverandører af teknologi til anlæg i drift
  • Operatører og havne, der skal håndtere de grønne brændsler
  • Aftagere af grønne brændsler

Info

Tidspunkt: Mandag d. 30. januar 2023, Kl. 9:30 – 16:30

Sted: AI Innovation house, Innovations Allé 3, 7100 Vejle

Pris: Det er gratis at deltage i konferencen

Læs mere om konferencen og tilmeld dig hos FORCE Technology her

Detaljer

Dato:
30. januar 2023
Tidspunkt:
09:30 - 16:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Gå til begivenhed