Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Konference: Hold hackerne ude af dit digitale produkt

14. juni - 12:00 - 17:00

Gratis

Tirsdag d. 14. juni kan du deltage i en gratis konference og få værktøjer og viden, så du kan øge sikkerheden i dine digitale produkter. Det giver dine kunder ro i maven – og du får en konkurrencefordel.

Forventer dine kunder også, at de digitale projekter og løsninger, I leverer, er lukket land for hackere? Og spørger de oftere end tidligere ind til it-sikkerheden?

Efterspørgslen på sikre digitale produkter er stigende. Dermed kan virksomheder, der har styr på sikkerheden opnå en konkurrencefordel.

Nu har du chancen for at møde virksomheder, der har fokus på at holde hackerne ude af deres løsninger. Du vil også blive introduceret for de teknikker, der giver dig og dine kunder ro i maven, når de vælger netop dit produkt.

Efter en let frokost vil der være et par inspirerende oplæg fra virksomhedsledere, der fortæller, hvordan de har grebet sikre IoT-produkter an.

Herefter kan du vælge netop det emne, der interesserer dig ved et af de borde, hvor eksperter står klar til at vende dine udfordringer, og du kan høre andres erfaringer. På konferencen får du også mulighed for at dyrke netværk, blive klogere på, hvordan du kan gribe din videre proces an – og få god mad og bobler helt kvit og frit.

Konferencen afholdes af Alexandra Instituttet i samarbejde med Dansk Standard og Industriens Fond.

Info

Tidspunkt: tirsdag d. 14. juni, Kl. 12:00 – 17:00

Sted: Hotel Ottilia, Carlsberg Byen, Bryggernes Plads 7, 1799 København V

Pris: det er gratis at deltage i arrangementet

OBS: der er et begrænset antal pladser til arrangementet

Læs mere, se programmet og tilmeld dig her

Detaljer

Dato:
14. juni
Tidspunkt:
12:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Gå til begivenhed

Arrangør

Alexandra
Telefon:
70 27 70 12
E-mail:
alexandra@alexandra.dk
Se Arrangør hjemmeside