Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Forbrugerinvolvering i produktudviklingen – hvorfor og hvordan kan man gøre det?

15. marts - 15:00 - 15:45

Gratis

Onsdag d. 15. marts kan du deltage i et webinar, der sætter fokus på forbrugerinvolvering i produktudviklingen. Her kan du bl.a. få indblik i hvorfor- og hvordan det gøres bedst muligt.

Forbrugerbilledet ændrer sig konstant og der er nu, mere end nogensinde før, meget at vinde for jeres virksomhed, ved at involvere forbrugerne mere i produktudviklingen af jeres fysiske produkter!

Dette gratis webinar vil kort gennemgå nogle af grundene til, at forbrugerinvolvering er relevant. Derefter gennemgås praksisnære metoder til, hvordan I som virksomhed kan involvere forbrugerne i større eller mindre grad i jeres produktudvikling. Teknologisk Institut vil komme med case-baserede eksempler for at illustrere brugen af metoderne.

Webinaret egner sig til dig, som arbejder med produktudvikling, og som ønsker mere hands-on viden om, hvordan man involverer forbrugerne i alle dele af produktudviklingsprocessen. Webinaret henvender sig også til dig, som er skeptisk overfor, hvordan og hvorfor forbrugere skal inkluderes i den mere fødevaretekniske del af produktudviklingen.

Info

Tidspunkt: Onsdag d. 15. marts 2023, Kl. 15:00 – 15:45

Sted: Online

Pris: Det er gratis at deltage i webinaret

Læs mere og tilmeld dig her

Detaljer

Dato:
15. marts
Tidspunkt:
15:00 - 15:45
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Gå til begivenhed

Arrangør

Teknologisk Institut
Telefon:
72 20 20 00
E-mail:
info@teknologisk.dk
Se Arrangør hjemmeside