Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Event: Sådan driver du innovation i en travl hverdag

7. september - 08:30 - 13:20

Gratis

Onsdag d. 7. september kan du deltage i et event der står i innovationens tegn. På dagen vil der blive sat fokus på, hvordan man bedst muligt arbejder med innovation, og der vil være rig mulighed for at lade sig inspirere.

Innovation kan være en svær størrelse at arbejde med. Det gælder uanset, om du arbejder i en stor eller en lille virksomhed. De mindre virksomheder siger, at de store er bedre til innovation, fordi de har kapaciteten. Og de større virksomheder siger, at de mindre er bedre til innovation, fordi de kan være mere agile.

Derfor er Erhvervshus Hovedstaden og Teknologisk Institut gået sammen om et event, der skal hjælpe virksomheder med hvordan innovation bedst muligt kan gribes an.

Succes med innovation handler det ikke kun om virksomhedens størrelse. Det vigtige er nærmere virksomhedens adfærd, indstilling og vaner. Innovation er udvikling, og udvikling sker kun udenfor komfortzonen.

Hver gang man bevæger sig derud, bliver processer, ledere og medarbejdere usikre, dels fordi risikoen for at fejle er større, dels fordi du ikke ved, om du kan løfte en opgave, som du ikke har prøvet at lave før.

På dagen vil det blive demonstreret, at man kan arbejde med innovation systematisk. Der findes en række metoder til bedre at ramme et reelt behov, inden man udvikler det færdige produkt eller service. Det handler om at komme tættere på kunden, både i marketingsprocessen, salgsprocessen og brugsprocessen.

Info

Tidspunkt: onsdag d. 7. september, Kl. 8:30 – 13:20

Sted: Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup

Pris: det er gratis at deltage i arrangementet

OBS: tilmelding skal ske senest d. 1. september Kl. 12:00

Du kan læse mere, se programmet og tilmelde dig her

Detaljer

Dato:
7. september
Tidspunkt:
08:30 - 13:20
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Gå til begivenhed