Grønt Center; forsøgstekniker

AgroTech og Grønt Center går sammen

AgroTech og Grønt Center har pr. 1. januar 2015 sammenlagt rådgivningsaktiviteter og teknologiske faciliteter. Det betyder, at AgroTech nu kan tilbyde en effektiv infrastruktur på tværs af Danmark til afprøvning og udvikling af nye produkter og teknologi inden for områderne miljø og planteteknologi, samt fødevarer.

”Med integration af Grønt Centers faglige kompetencer i AgroTech kan vi tilbyde vores kunder en endnu bedre service. Grønt Center har et stærkt team af medarbejdere, hvis knowhow komplementerer AgroTechs og en god teknisk infrastruktur bl.a. et GMP laboratorium og et pilot plant til fødevareproduktion, to faciliteter, der supplerer AgroTechs nuværende faciliteter rigtig godt” siger Thomas B. Olsen, AgroTechs adm. direktør.

”Vi er glade for at sammenlægge Grønt Centers udviklingsaktiviteter med AgroTech. Dermed har vi fundet en god platform for fortsat udvikling af de aktiviteter, vi har opbygget over en årrække på Råhavegård ”, siger Fonden Grønt Centers bestyrelsesformand Ib Bruun Clausen.

Om Grønt Center

Fonden Grønt Center, Råhavegård, er et erhvervs- og forskningscenter, der arbejder sammen med det offentlige, jordbruget, agroindustrien og den miljøteknologiske industri. Grønt Center ejer Videncenter Råhavegård. Arbejdsområder inkluderer
forskning- og udviklingsopgaver inden for jordbruget, følgeindustrien og den miljøteknologiske industri og videnudveksling med virksomheder, universiteter og forskningscentre m.v.

Læs mere hos AgroTech.