ralph1

Oplev en Hollywood hacker

Til Sundhedsteknologi Vidensfestivalen i Odense den 19.-20. oktober kan du bl.a. opleve Hollywood hacker Ralph Echemendia og John Crawford fra IBM’s Health Care Leader. Der er 3 events hvor 2 er gratis – og du kan stadig nå at tilmelde dig.
Kulturnatten

Kulturnatten 2015: Leg med robotter og IdemoBits

Til Kulturnatten den 9. oktober inviterer Uddannelses- og Forskningsministeriet til en nat, der vil pirre til alle sanser. Blandt deltagerne er DELTA med deres IdemoBits og Teknologisk Instituts robotter NAO og Paro.
WizeFloor

WizeFloor skal udbredes til hele Skandinavien

Alexandra Instituttet og Atea indgår samarbejde for at nå bredere ud med det meget efterspurgte WizeFloor, som kombinerer læring, leg og fysisk aktivitet i et interaktivt læringssystem, der styres med kroppen. Det bliver allerede brugt på landets skoler, daginstitutioner, hospitaler, plejehjem og demenscentre.
ACADEMY BY DHI

Kommende THE ACADEMY BY DHI kurser

THE ACADEMY BY DHI byder på en række spændende kurser i efteråret 2015 og januar 2016. Kurserne er relevante for dig, der arbejder med planlægning og håndtering af vand – og gerne vil blive bedre til det.
dfm

Forskning rammes i ny finanslov

Regeringen lægger i deres finanslovsforslag op til markante besparelser på forskningsområdet. Det rammer bl.a. Innovationsfonden. Men er det den rigtige vej at gå? Nej, mener GTS-foreningen.
MUDP

Konference om fremtiden for MUDP

Konferencen om MUDP (miljøteknologiske udviklings- og demonstrationsprogram) den 22. oktober indeholder to dele: Det fremtidige fokus i udviklingen af dansk miljøteknologi og indspil til den nye MUDP-strategi og handlingsplan for 2016.
forskningprogrammer

Stort udbytte af at deltage i EU’s forskningsprogrammer

En ny analyse fra Styrelsen for Forskning og Innovation viser, at det har stor gennemslagskraft at medvirke i EU's forskningsprogrammer. Hvert år henter GTS-institutter, forskere, virksomheder og myndigheder mere end en milliard kroner fra EU’s forskningprogrammer hjem til Danmark.
el

Storskala batterianlæg skal sikre el på vindstille dage

Teknologisk Institut har indviet et unikt forsøgsanlæg i Aarhus i form af et storskala batterianlæg i forsøgsformat. Det er for at udvikle pålidelige batteriløsninger, som kan sikre forbrugerne og industrien elektricitet på vindstille dage eller ved fejl på vindmølleparker.
innovationsprojekt

Gratis morgenmøde: Boost dit innovationsprojekt

Innovationsfonden og Dansk Erhverv inviterer til gratis morgenmøde om det nye InnoBooster-program den 2. oktober, hvor du kan få vejledning til, hvordan du kan få medfinansiering af din virksomheds innovationsprojekt.
DHI GRAS

DHI GRAS leverer billeder fra rummet

Mens hele Danmark fejrer den første dansker i rummet og følger Andreas Mogensens fantastiske færd, kan DHI GRAS nu præsentere de første satellitbilleder fra ESA’s nye Sentinel 2A satellit, som har afbildet området omkring København og Øresund.