lab

Alexandra Instituttet åbner lab for bæredygtig omstilling

Under navnet Sustainable Transition Lab, slår Alexandra Instituttet nu dørene op for sit 10. lab i porteføljen. Bevæbnet med den skarpe kombination af antropologi, user-experience og interaktionsdesign vil det nye lab gå forrest i kampen for at skabe bæredygtige it-løsninger, der skal gøre elværker, bygningsværker, håndværkere og alt derimellem lidt grønnere.

Læs mere

Retro look Basil plant

AgroTech og Grønt Center planlægger sammenlægning af rådgivningsaktiviteter

AgroTech og Grønt Center har netop underskrevet en hensigtserklæring, der skal munde ud i en sammenlægning af de to virksomheders aktiviteter. Formålet er at udnytte de fælles kompetencer og teknologiske faciliteter til gavn for det danske fødevareerhverv ved, at Grønt Centers faciliteter i Holeby bliver del af rådgivningsvirksomheden og GTS-instituttet AgroTech. Læs mere

EU

Dansk miljøvaredeklarationer anerkendt i EU

EPD Danmark har udgivet den første danske miljøvaredeklaration for byggevarer, som er anerkendt på tværs af Europas landegrænser. Den blev overrakt på en konference i Bruxelles, og betyder, at danske byggevareproducenter nu kan få miljødeklareret deres produkter i en dansk kontekst, og samtidig være sikre på, at kvaliteten og indholdet er anerkendt i EU.

Læs mere