træhøjhus

Det første træhøjhus i Danmark skal nu opføres

Med sine 14 etager står verdens højeste træhus opført i Bergen, mens flere andre endnu højere træhuse er på vej rundt omkring i verden. I Danmark har vi ikke de samme traditioner for at bygge højt i træ. Men det skal være slut nu.
SMV

Guide: SMV redskaber til Horizon 2020

En guide og en interviewfilm skal hjælpe små og mellemstore virksomheder - SMVer - med at søge SMV-instrumentet i Horizon 2020. Vejledningen er en trin for trin guide til registrering og det såkaldte SME Self-Assessment. Interviewfilmen indeholder råd til ansøgning og erfaring med SMV-instrumentet.
maskinmestre

Maskinmestre kan nu blive svejseingeniører

Det er nu muligt for maskinmestre at videreuddanne sig til svejseingeniør, IWE, og FORCE Technology har den første af slagsen ansat som kursusansvarlig for svejseuddannelserne.
radonsikring

Bæredygtig radonsikring skal nu undersøges

Teknologisk Institut, SBi, entreprenørfirmaet Frisesdahl og byggefirmaet Egen Vinding og Datter starter et nyt InnoBYG spireprojekt, hvor partnerne skal undersøge effektiviteten af naturlig drevet radonsikring året rundt.
arbejdsmarked

Hvordan ser fremtidens arbejdsmarked ud?

Ny stor undersøgelse fra World Economic Forum viser, at digitale teknologier vil automatisere en række jobs, og kan føre til, at langt flere jobs bliver løst der, hvor kompetencerne findes og til den bedste pris.