©PHOTOPQR/LE REPUBLICAIN LORRAIN/PELAEZ Julio - THIONVILLE LE 28 01 2008 -   Illustration systeme securite incendie arroseur au plafond

Samarbejde mellem DBI og Arbejdstilsynet 

Danmark og Norge har inden for de seneste år oplevet en række tilfælde af eksplosioner i sprinklerrørsystemer. Ved et omfattende analysearbejde i Norge med efterfølgende rapportering er det lykkes at blive klogere på, hvilke forhold der kan skabe generering af brandbare gasser i sprinklerrørsystemer.
innovationspolitik

Nyt projekt gør Big Data håndgribeligt for danske virksomheder

Big Data fremstår for mange virksomheder som diffust og komplekst, hvilket afholder flere virksomheder fra at forsøge at realisere de gevinster, der ligger i en mere strategisk og værdiskabende dataudnyttelse. Nyt projekt vil give 20 virksomheder konkret viden om, hvordan de kan udnytte big data i forretningen.
FORCE Technology

FORCE Technology søger teknikere

Er du på jagt efter et nyt job? Så tjek disse to jobopslag fra FORCE Technology som teknikere i henholdsvis Vejen og Brøndby.
forside

Hvordan gik det GTS-institutterne i 2015?

”Teknologi til danske virksomheder – Performanceregnskab for GTS-net 2016” er netop udkommet. I regnskabet er der en status på udviklingen i centrale nøgletal og aktiviteter, og du kan læse en række eksempler på, hvordan GTS-institutterne samarbejder med virksomheder om innovation.
eksportmarked

Teknologisk Institut: Ny viden om Japan som eksportmarked

I et udviklingsprojekt i regi af Welfare Tech – Innovationsnetværk for Sundheds- og Velfærdsteknologi har Teknologisk Institut i samarbejde med virksomheden KR Hospitalsudstyr udviklet ny viden om eksport og markedstilpasning til Japan til gavn for alle medlemmer i netværket. Nu går turen til Tyskland og Storbritannien.
vandkrise

Den globale vandkrise skyller ind over os - hvad gør vi?

"Vi frygter vandkrisen” var tilbagemeldingen fra publikum, da GTS inviterede til debat om den globale vandkrise i samarbejde med DHI på Bornholms Folkemøde 2016.
Folkemøde

GTS: Tak for et godt Folkemøde på Bornholm

Robotter, insekter, vandkrise og skæve gulerødder – debatterne i vores telt ”Grib mulighederne” var afvekslende og mange besøgende tog heldigvis turen forbi vores telt. Måske var du en af dem? Her kan du se et lille ”snap shot” af nogle spændende dage med fokus på teknologi, der flytter virksomheder.
teknologiens-dag

Internet of Things er temaet til Teknologiens dag

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 30. august 2016, hvor kunder og samarbejdspartnere inviteres til Teknologiens dag om Internet of Things hos DELTA i Hørsholm.
Big Data

Center skal sende Danmark i Big Data førertrøjen

Positionering på hospitaler, adaptiv undervisning og databehandling i slagteribranchen var eksempler på cases, der blev vist frem, da der var kick-off på Danish Center for Big Data Analytics and Innovation - DABAI.
15 medlemmer med viden om den digitale udvikling og dansk erhvervsliv skal komme med anbefalinger til regeringen om, hvordan Danmark og danske virksomheder får den digitale førertrøje på. Med i panelet sidder bl.a. Anne-Lise Høg Lejre, som er direktør for produktion på Teknologisk Institut.

Produktionspanel 4.0 skal bringe den digitale omstilling op i fart

15 medlemmer med viden om den digitale udvikling og dansk erhvervsliv skal komme med anbefalinger til regeringen om, hvordan Danmark og danske virksomheder får den digitale førertrøje på. Med i panelet sidder bl.a. Anne-Lise Høg Lejre, som er direktør for produktion på Teknologisk Institut.