IT

Danmark er bagud i IT-kapløbet

Danmark er igen faldet pladser tilbage i det informationsteknologiske kapløb. Danmark ligger på en global 15. plads på  World Economic Forums rapport “The Global Information Technology Report”. Rapporten vurderer nationernes evne til at udnytte IT- teknologien. I 2013 lå Danmark på en 8. plads. I 2014 på en 13. plads.

Læs mere

fremsyn

Tre fremsyn for fremtidens teknologi

På opdrag af Styrelsen for Forskning og Innovation har GTS-nettet i sammenspil med en lang række interessenter lavet tre innovationsfremsyn med fokus på GTS-nettets fremtidige udvikling af teknologiske services. De tre fremsyn ”Avancerede Materialer”, ”Smarte produkter og Internet-of-Thing” og ”Fremtidens innovationsinfrastruktur” sørger at afdække behov og erhvervspotentiale i udviklingen af nye teknologiske services.

Læs mere

miljøteknologi; idéer

AgroTech søger seniorkonsulent til miljøteknologi

AgroTech søger en seniorkonsulent, der kan være deres ’faglige fyrtårn’ på udviklings, test- og dokumentationsopgaver, særligt inden for teknologier til reduktion af lugt- og ammoniak-emission. Har du stor viden og erfaring inden for området, og har du samtidig lyst til at arbejde sammen med virksomheder om at udvikle nye miljøteknologier til landbruget, så er du den, de søger.

Læs mere