viden

Verdensmester i Viden

Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFiR) inviterer til en konference, hvor du kan høre, hvorfor Danmark ser ud til at være i den internationale top, når det gælder både forskning og innovation.

Læs mere

seniorkonsulent

Er du AgroTechs nye seniorkonsulent?

AgroTech søger en seniorkonsulent til opgaver indenfor biomasseproduktion og biomasseanvendelse. Du skal have solid erfaring med håndtering af biomasse og udnyttelse af værdistoffer i biomasse. Du får ansvar for udvikling, test og dokumentation til biogassektoren og den industri, der anvender biomasse som ressource. Derudover skal du bidrage til udvikling af AgroTechs kommercielle forretning og salg af ydelser indenfor området.

Læs mere

borgeren

Nyt projekt: Borgeren skal være i centrum i fremtidens byer

OrganiCity, et nyt EU-finansieret projekt, sætter mennesker i centrum for udviklingen af fremtidens smart-cities. Alexandra Instituttet er en af konsortiepartnerne i projektet, som er et tæt samarbejde mellem Aarhus, London og Santander. Det er tre byer, som alle har stor erfaring med at anvende såkaldte smart city-teknologier. Med disse teknologier kan byerne forbedre de services, de tilbyder borgerne og samtidig mindske ressourceforbruget.

Læs mere