kystbeskyttelse

Nye kurser om kystbeskyttelse

Det kræver indsigt, viden og modelkompetencer at udvikle og beskytte fremtidens kyster forsvarligt. Debatten om kystbeskyttelsesindsatsen er hed i Danmark. DHI er aktuel med kurser så du kan være opdateret på disse fronter.
antorini
,

Antorini på rundtur på 3 GTS-institutter

Hvordan arbejder GTS-institutterne med at få teknologi i anvendelse i danske virksomheder, det var hovedspørgsmålet, da tidligere undervisningsminister Christine Antorini besøgte tre GTS-institutter i Hørsholm sammen med fire erhvervspraktikanter.
iot

GTS udgiver publikation med anbefalinger om IoT

På blot fire år er Danmark faldet fra en 8. plads til en 15. plads på World Economic Forums årlige liste over landes evne til at udnytte IT-teknologi. Det kalder på handling, der bringer Danmark tilbage i eliten. I ny publikation giver GTS-institutterne syv anbefalinger til, hvordan det kan ske.
Organisation

AgroTech bliver en del af Teknologisk Institut

AgroTech har indgået en aftale med Teknologisk Institut om, at AgroTechs samlede aktiviteter sælges til Teknologisk Institut. Målet er at skabe en fælles indgang og et stærkere tilbud om teknologisk service, rådgivning og innovation inden for planter, fødevarer og miljøteknologi til agro- og fødevareindustrien.
Ledige stillinger

Ledige stillinger

FORCE Technology har en række nye ledige stillinger og søger en markedsføringskoordinator, en specialist og jurister/HR konsulenter.
Vand

Senioringeniør til Industriens Vand

DHI’s afdeling for Industri & Vandteknologi søger snarest muligt en entusiastisk og dygtig kollega med en baggrund som kemi- eller maskiningeniør til at styrke vore kompetencer indenfor industriens vand.
I de kommende år etableres en af verdens største og mest avancerede forskningsfaciliteter, ESS, i Lund i Sverige og det giver nye muligheder for forskning, innovation og erhvervsudvikling i Danmark. Men de positive effekter opstår ikke af sig selv.

Kæmpemikroskop skaber unikke muligheder

I de kommende år etableres en af verdens største og mest avancerede forskningsfaciliteter, ESS, i Lund i Sverige og det giver nye muligheder for forskning, innovation og erhvervsudvikling i Danmark. Men de positive effekter opstår ikke af sig selv.
kvalitetssikre

Hvordan kan en CT-scanner kvalitetssikre køleelementer?

Du kan stadig nå at tilmelde dig vores gratis konference "Nyskabende produktion i Danmark" den 18. november. På dagen kan du bl.a. høre Telecom fortælle om deres brug af nyskabende tiltag, hvor de bruger en CT-scanner til at kvalitetssikre køleelementer.
fremtidens industri

Fremtidens industri og nyskabende produktion

Kom til gratis konference den 18. november, når vi sætter fokus på nyskabende produktion i Danmark. På dagen kan du få et indblik i fremtidens industri, produkter og produktionsformer, når bl.a. BMW fortæller om deres brug af intelligente produkter og processer.
robot

Massiv satsning på nye danske robotsucceser

Spirende danske robotvirksomheder får nu assistance fra Teknologisk Institut og Danmarks robotby nummer ét, Odense. En ny innovationshal i Forskerparken i Odense skal sikre de perfekte rammer for, at nye, danske robotidéer kan vokse sig succesfulde i en buldrende, international branche.