GTS_5918tilnet

Teknologisk Institut styrker fødevareaktiviteterne

Teknologisk Institut har lagt Center for Fødevareteknologi ind under AgroTech divisionen, som nu står med ét samlet rådgivningstilbud til fødevarebranchen.
arhus

På opdagelse i Århus? Så tjek ny app!

Aarhus Kommune har i samarbejde med Alexandra Instituttet udviklet en app, der hedder ‘Opdag Aarhus’, hvor man på smartphonen kan blive guidet rundt til natur-, historie- og kulturseværdigheder i Aarhus.
SMErobotics (Danfoss) (4)

Erhvervspartnerskab vil fremme brug af data og robotter

Et nyt partnerskab og en pulje med 42 mio. skal fremme avanceret produktionsteknologi i de små og mellemstore virksomheder. GTS-institutterne er en del af partnerskabet.
3D-print-Teknologisk-Institut

SMV'er har udvikling på dagsorden

Små og mellemstore danske virksomheder finder først og fremmest hjælp til udvikling af deres virksomhed i eget netværk. Det viser ny undersøgelse fra Håndværksrådet. Undersøgelsen viser også, at mange små og mellemstore virksomheder er optagede af at udvikle sig.
_R9P1330

Studiejob: PR og public affairs

Er du studerende på en videregående uddannelse med minimum 1½ år tilbage af din studietid? Interesserer du dig for teknologi, forskning og innovation? Har du lyst til at arbejde med tekster til web, sociale medier, stakeholder relationer og politiske analyser? Så tjek dette studiejob ud!
Grocery store

Vil du vide mere om fødevarekontaktmaterialer og lovgivning?

Bruger du fx papbakker og papirservietter i din produktion, eller sælger du dem videre, er det dit ansvar at dokumentere, at lovgivningen overholdes. Men hvilke krav er det, der skal overholdes, og hvordan er det nu, man beviser, at man gør det? Det kan du få mere viden om, hvis du deltager i temadag d. 7. september 2016 om relevante lovgivninger indenfor området.
komponenter-og-moduler

Nu udvider Wireless Klubben hos DELTA med IoT

Wireless Klubben hos DELTA udvides til IoT & Wireless Klubben. Fremover vil klubben holde dig opdateret med den nyeste viden indenfor både trådløs teknologi og IoT. Der bliver holdt otte møder om året.
spire

Ny kortlægning af innovation i danske virksomheder

Styrelsen for Forskning og Innovation har gennemført en kortlægning af det danske innovationssystem, der viser, at virksomheder i hele landet er aktive med innovation. Kortlægningen viser, at det især er de små virksomheder, som GTS-institutterne samarbejder med i forsknings- og innovationssystemet.
Innovation

Danmark er stadig i top, når det handler om innovation

EU-Kommissionen har udgivet den årlige rangliste over innovationsevnen i de 28 medlemslande. Danmark ligger igen nummer to efter Sverige. Positivt, mener GTS-foreningen, der dog peger på, der er plads til forbedring, når det handler om innovation i små og mellemstore virksomheder.
©PHOTOPQR/LE REPUBLICAIN LORRAIN/PELAEZ Julio - THIONVILLE LE 28 01 2008 -   Illustration systeme securite incendie arroseur au plafond

Samarbejde mellem DBI og Arbejdstilsynet 

Danmark og Norge har inden for de seneste år oplevet en række tilfælde af eksplosioner i sprinklerrørsystemer. Ved et omfattende analysearbejde i Norge med efterfølgende rapportering er det lykkes at blive klogere på, hvilke forhold der kan skabe generering af brandbare gasser i sprinklerrørsystemer.