samfundspartnerskab

Nyt samfundspartnerskab skal finde materialeløsninger hurtigt

Et nyt samfundspartnerskab mellem GTS-institutter, danske industrivirksomheder og forskningsmiljøet skal skabe hurtige løsninger til industriens små og store problemer. Et netværk for innovation og problemløsning skal nedbringe reaktionstiden til gavn for konkurrenceevnen.
Ledige jobs

Ledige jobs

Der er ledige jobs i to GTS-institutter: FORCE Technology og Alexandra Instituttet.
DELTA

DELTA er nu "Technical Service Laboratorium"

Det er lykkedes DELTA som det eneste EMC-laboratorium i Skandinavien at blive godkendt "Technical Service Laboratorium" af den tyske myndighed KBA. Dette åbner muligheden for danske producenter af automotivt udstyr, at opnå E1-mærkning af deres produkter via DELTA.
DBI Certification

Ny daglig leder af DBI Certification A/S

Merete Poulsen er udnævnt som ny daglig leder i DBI Certification A/S, der er en selvstændig virksomhed ejet af DBI. Merete Poulsen har været produktansvarlig i DBI i en årrække, og før det kvalitetschef i flere industrivirksomheder.
træhøjhus

Det første træhøjhus i Danmark skal nu opføres

Med sine 14 etager står verdens højeste træhus opført i Bergen, mens flere andre endnu højere træhuse er på vej rundt omkring i verden. I Danmark har vi ikke de samme traditioner for at bygge højt i træ. Men det skal være slut nu.
SMV

Guide: SMV redskaber til Horizon 2020

En guide og en interviewfilm skal hjælpe små og mellemstore virksomheder - SMVer - med at søge SMV-instrumentet i Horizon 2020. Vejledningen er en trin for trin guide til registrering og det såkaldte SME Self-Assessment. Interviewfilmen indeholder råd til ansøgning og erfaring med SMV-instrumentet.
maskinmestre

Maskinmestre kan nu blive svejseingeniører

Det er nu muligt for maskinmestre at videreuddanne sig til svejseingeniør, IWE, og FORCE Technology har den første af slagsen ansat som kursusansvarlig for svejseuddannelserne.