forside

Hvordan gik det GTS-institutterne i 2015?

”Teknologi til danske virksomheder – Performanceregnskab for GTS-net 2016” er netop udkommet. I regnskabet er der en status på udviklingen i centrale nøgletal og aktiviteter, og du kan læse en række eksempler på, hvordan GTS-institutterne samarbejder med virksomheder om innovation.
eksportmarked

Teknologisk Institut: Ny viden om Japan som eksportmarked

I et udviklingsprojekt i regi af Welfare Tech – Innovationsnetværk for Sundheds- og Velfærdsteknologi har Teknologisk Institut i samarbejde med virksomheden KR Hospitalsudstyr udviklet ny viden om eksport og markedstilpasning til Japan til gavn for alle medlemmer i netværket. Nu går turen til Tyskland og Storbritannien.
vandkrise

Den globale vandkrise skyller ind over os - hvad gør vi?

"Vi frygter vandkrisen” var tilbagemeldingen fra publikum, da GTS inviterede til debat om den globale vandkrise i samarbejde med DHI på Bornholms Folkemøde 2016.
Folkemøde

GTS: Tak for et godt Folkemøde på Bornholm

Robotter, insekter, vandkrise og skæve gulerødder – debatterne i vores telt ”Grib mulighederne” var afvekslende og mange besøgende tog heldigvis turen forbi vores telt. Måske var du en af dem? Her kan du se et lille ”snap shot” af nogle spændende dage med fokus på teknologi, der flytter virksomheder.
teknologiens-dag

Internet of Things er temaet til Teknologiens dag

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 30. august 2016, hvor kunder og samarbejdspartnere inviteres til Teknologiens dag om Internet of Things hos DELTA i Hørsholm.
Big Data

Center skal sende Danmark i Big Data førertrøjen

Positionering på hospitaler, adaptiv undervisning og databehandling i slagteribranchen var eksempler på cases, der blev vist frem, da der var kick-off på Danish Center for Big Data Analytics and Innovation - DABAI.
15 medlemmer med viden om den digitale udvikling og dansk erhvervsliv skal komme med anbefalinger til regeringen om, hvordan Danmark og danske virksomheder får den digitale førertrøje på. Med i panelet sidder bl.a. Anne-Lise Høg Lejre, som er direktør for produktion på Teknologisk Institut.

Produktionspanel 4.0 skal bringe den digitale omstilling op i fart

15 medlemmer med viden om den digitale udvikling og dansk erhvervsliv skal komme med anbefalinger til regeringen om, hvordan Danmark og danske virksomheder får den digitale førertrøje på. Med i panelet sidder bl.a. Anne-Lise Høg Lejre, som er direktør for produktion på Teknologisk Institut.
Aqua Republica

Aqua Republica Konkurrence 2016

Danske skoler og elever på de højeste klassetrin har mulighed for at sætte et aftryk i udvikling af et bæredygtigt samfund til Aqua Republica Konkurrence 2016.
Innovation
,

Skal vi snart sætte gang i innovation uden for de store byer?

Virksomheder uden for de store byer halter efter virksomheder i de store byer, når det handler om innovation og udvikling. Spørgsmålet er, hvad der skal til før virksomheder uden for de store byer griber nye teknologiske muligheder til at skabe innovation og vækst.
Udviklingskontrakter

Udviklingskontrakter med fokus på teknologi i hele Danmark

Uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs har netop indgået udviklingskontrakter med GTS-institutterne. Udviklingskontrakterne har bl.a. fokus på bedre adgang til den nyeste viden om teknologiske muligheder, og flere danske virksomheder i internationale projekter.