fejl

Opdag fejl før produktet kommer på markedet

Af Anders P. Mynster

Når der udvikles nye produkter, som enten skal produceres i store styktal, eller hvor det ikke er tilladt at produktet fejler, er ekstreme tests et vigtigt værktøj under udviklingen. Skal der fx produceres 100.000 enheder betyder reklamationer på bare 2 % ombytning af 2.000 enheder, og det kan koste din virksomhed mange penge og skade omdømmet.

Læs mere

test

Testresultater med varefakta

Af Per Taastrup Jensen

Akkreditering af et testlaboratorium sikrer et tredjepartstilsyn med laboratoriets testresultater, og forpligter både laboratoriet og myndighederne. Ved akkrediteret test sikres at den tekniske og kvalitative formåen af laboratoriet fastholdes på så højt et niveau, at testresultaterne kan anerkendes på det internationale marked.

Læs mere

fiberlasere

Nye justerbare filtre til supercontinuum fiberlasere

Justerbare filtre konverterer supercontinuum fiberlasere til fleksible systemer. Kraftige supercontinuum-lasere er populære inden for forskning og industri som alsidige lyskilder. Ved mange anvendelser bruges kun en enkelt bølgelængde ad gangen ud af det fulde spektrum, og derfor bliver valg af filter helt afgørende. Der findes mange løsninger til filtrering, og nye teknologier kan give bedre ydelse og funktioner.

Læs mere