gulv

Interaktivt gulv med eksportpotentiale

Historien om det interaktive gulv ”WizeFloor” hører til den klassiske fortælling om et forskningsprojekt, der langsomt bliver modnet og testet i samarbejde med brugerne og ender som et produkt med internationalt potentiale på markedet for undervisningsteknologi.
cykel-2

FORCE Technology optimerer OL-atleters udstyr

Team Danmark har brugt FORCE Technologys faciliteter til at teste vindmodstanden for banecykling, samt vind og vandmodstanden for robåde og kajakker. Testene er brugt til at optimere atleternes udstyr og tøj, og bidrager dermed til at give atleterne de bedste forudsætninger for at vinde medaljer ved OL.
ernit

Sparegrisen er blevet digital

Når man bliver far opstår nye spørgsmål, men det er ikke altid, at det fører til nye produktideer. Men det gjorde det, da tre venner en nytårsaften for tre år siden gik i gang med at diskutere: Har det kontantløse samfund gjort den gammeldags sparegris overflødig? Og hvordan skal børn så lære at spare op?
vin

Nyt gastronomisk alternativ til vin

Teknologisk Institut og Rynkeby knækkede i fællesskab smagskoden ved udvikling af nyt gastronomisk alternativ til vin.
Innovation
,

Skal vi snart sætte gang i innovation uden for de store byer?

Virksomheder uden for de store byer halter efter virksomheder i de store byer, når det handler om innovation og udvikling. Spørgsmålet er, hvad der skal til før virksomheder uden for de store byer griber nye teknologiske muligheder til at skabe innovation og vækst.
Introduktionen af agile udviklinger i en reguleret verden som luftfart, automobil, rumfart og medicinsk udstyr kan være en vej til både øget kvalitet og hurtigere adgang til markedet.
,

Den agile vej til kvalitet

God kvalitet er ikke dyr – det er dårlig kvalitet derimod. Introduktionen af agile udviklinger i en reguleret verden som luftfart, automobil, rumfart og medicinsk udstyr kan være en vej til både øget kvalitet og hurtigere adgang til markedet.
Physics of Failure
,

Physics of Failure: Pålidelig produktudvikling

Uforudsete fejl i markedet er enhver virksomheds mareridt. Et middel er at designe den rette pålidelighed og robusthed ind i produktudviklingens tidlige faser, og et andet middel er at analysere og teste produktet for at kunne forudsige kvaliteten.
vandet

Tapen ta’r vandet i opløbet

To mænd fra København har udviklet en forseglingstape, forsegle vinduer og døre så godt, at det kan holde vandet ude fra hjemmet langt hen ad vejen.
EU-direktiver
,

Nye EU-direktiver for elektronikprodukter

I løbet af 2016 træder flere nye EU-direktiver for elektronikprodukter i kraft som led i EU’s ønske om at harmonisere direktiverne på tværs.
hybrico
,

Hybrico hæver temperaturen i elektronik

Hybrico er ekspert i elektroniske kredsløb baseret på keramik. InnovationsAgenterne hjælper Hybrico med at fokusere på det, de er særligt gode til og ad den vej finde nye markeder for deres produkter: Det handler om varme.