bevilling

Fra bevilling til vækst

De seneste måneder har budt på både salg og vækst i virksomheder, der startede ud som forskningsprojekter under rammebevillingen ISIS-Katrinebjerg i IT-Byen Katrinebjerg for 10 år siden. Ole Lehrmann Madsen, direktør for Alexandra Instituttet, giver sin forklaring på, hvorfor den måde at tænke midler på dengang også bør være gældende i dag, når det offentlige investerer i innovation.

Læs mere

fejl

Opdag fejl før produktet kommer på markedet

Af Anders P. Mynster

Når der udvikles nye produkter, som enten skal produceres i store styktal, eller hvor det ikke er tilladt at produktet fejler, er ekstreme tests et vigtigt værktøj under udviklingen. Skal der fx produceres 100.000 enheder betyder reklamationer på bare 2 % ombytning af 2.000 enheder, og det kan koste din virksomhed mange penge og skade omdømmet.

Læs mere

test

Testresultater med varefakta

Af Per Taastrup Jensen

Akkreditering af et testlaboratorium sikrer et tredjepartstilsyn med laboratoriets testresultater, og forpligter både laboratoriet og myndighederne. Ved akkrediteret test sikres at den tekniske og kvalitative formåen af laboratoriet fastholdes på så højt et niveau, at testresultaterne kan anerkendes på det internationale marked.

Læs mere